Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hagyta már el valaki a családj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyta már el valaki a családját és él azóta boldogságban?

Figyelt kérdés

Feleséget,férjet,gyerekeket!

Most nem olyanra gondolok,hogy 1-2 év megunták egymást,rájöttek,hogy ez nem is szerelem meg egyebek.

Hanem,akik 10-15 vagy akár több év után váltottak.

Volt,aki arra várt,hogy felnőjjenek a gyerekek leérettségizzenek,kirepüljenek,hogy mégse zúzzák szét a gyerekkort a szülők egy válással?

Nem kell nekemesni,nem akaok egy családba se belepofátlankodni vagy tönkretenni,csak egy elméleti kérdés!

2009. márc. 10. 13:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%
a férjem 7év után hagyta el a volt párját és az akkor 2éves kisfiát. Velem boldog, igaz vannak viták, és elég rossz az anyagi helyzetünk, de (mint mondja) azt szereti bennem (többek között), hogy a bajban is számíthat rám, hogy nem csak akkor vagyok mellette amikor keres egy rahedli pénzt és jól mennek a dolgai, hanem akkor is, amikor mondjuk nincs munkája és sz@rban van. Bármikor meg tudom nevettetni és annyi szeretetet és odaadást kap tőlem, mint eddig soha senkitől. Azt mondta, ha azzal a nővel marad, már teljesen be lenne fásulva és csak dolgozna és dolgozna.
2009. márc. 10. 17:14
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Én még ehhez fiatal vagyok (max. a szüleimtől költözöm el, amint lehet), de ismerek olyanokat, akik ezt megtették, és boldogabbak azóta, sőt, nem csak ők ketten, de a volt házastársak is.
2009. márc. 10. 17:16
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Most komolyan,melyik az a normális szülő,aki boldogan él a gyermeke nélkül?Persze álltatni magunkat lehet.Kedves feleség,ha majd gyereket szülsz gondolom természetes lesz,hogy a férjed lelép vihorászni egy egyedülálló nővel és nem kell gürizni a gyerekéért.Ha 2 éves volt a gyerek amikor elhagyta a családját,azt jelenti,hogy a neje csak gyest kapott,ami nagyon kevés,tehát neki kellett volna kipótolni,vagy otthon maradni gyesen neki,ha büdös a munka.Bár ebben az esetben nem tudott volna nőket hajkurászni.
2009. márc. 10. 17:42
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Régen nem válással oldották meg, hanem félreléptek (irodalmi és történelmi tanulmányok alapján tulajdonképpen a félrelépés volt annyira elterjedt dolog, mint ma a válás).

Bár elválnának már a szüleim, mert senkinek nem jó ez a helyzet, hogy állandóan balhé van, nekik sem.

2009. márc. 10. 17:50
 15/19 anonim ***** válasza:
igen,jelenlegi parom 16 ev hazassag utan hagyta el a csaladjat!!!es allitasa szerint soha annyi szeretet nem kapott,mint amennyit en nyujtok neki!minek is tonkretenni egymas eletet egy hazassagban,ha ugysem megy az a hazassag? a gyerekek is megerzik a szulok kozti konfliktust,ellentetet!mire jo az nekuk?A gyerek idovel megerti a helyzetet,hacsak azalatt mar ra nem jott,hogy de jobb is lenne,ha elvalnanak a szulei,es megkimelnek ot a sok balhetol.Attol meg mindket felnek a gyereke marad
2009. márc. 12. 00:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Már amikor. Sok férfinak a válás után "volt felesége" lesz és "volt gyereke". Mint az apámnak.
2009. márc. 12. 01:23
 17/19 anonim válasza:
jó kérdés,nállunk épp aktuális!2gyerek van és egy nö aki semmit nem tud róllam és a családunkról.Én még szeretem a férjemet,nemtudok mást csinálni, várok.Nem utáljuk egymást nem voltak veszekedések csak nemfigyeltünk egymásra eléggé az utobbi idöbe ,és akkor jött egy 3.A férjem teljessen más lett,egy kis csitri miatt.remélem idöben felébred mert két gyereknek teszi tönkre az életét ,na meg az enyémet.Egyébként nállunk szerelem volt ,részemröl van is .Remélem csak elméleti kérdés volt és nem te vagy, a gaz csábitó!
2009. márc. 12. 13:47
 18/19 anonim ***** válasza:
13:47 - ha nem tartoztok össze, akkor mindegy, hogy mit éreztetek valaha, mert ha összetartoztok, akkor nyitva hagyjátok egymás számára a kiskaput, akármi történik, de ha nem, akkor mindegy, mit csináltok, a kapu bezárul, és még a halvány jele se lesz meg idővel, és egy ilyen házasságban benne maradni nagyobb vétek, mint elválni, kívánom, hogy csak ideiglenes legyen a mostani helyzetetek, és megoldódjon minden, DE ha az uraság mégis más útra megy, ne akard balhék árán magatok mellett tartani, mert az a 2 gyerek úgy megutálhatja a helyzetet, hogy amint kiléphetnek a nagybetűsbe önállóan, egy ideig egyikőtöket se akar majd látni (nálunk is ez van, a szüleim nem lépték meg, és amint elköltözöm, nekem kell valamennyi idő, amíg egyikőjükkel se találkozom, akárhogy fog ez nekik fájni, nekem béke kell).
2009. márc. 12. 20:13
 19/19 anonim válasza:
20.13köszönöm .Csak reménykedni tudok csak azt nem értem ,miért választanak teljessen más nöt ,söt olyat is akitoöl régebben kirázta volna a hideg!Ha két emberbe még van annyi ,és szerintem kell lennie 13év után is akkor a családot kell választani ,de elötte mindenképp akinek valami gondja van üljön le a másikal és mondja meg!Utána ha nemváltozik semmi akkor lehet aztmondani vége!
2009. márc. 15. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!