Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvehetik tőlem a gyereket? (Bővebben oda lent)
Figyelt kérdés
Van 2 gyerkőcünk az egyik 2,5 éves a másik 8hós.Én jelenleg a picivel itthon vagyok Gyed-en.Elvileg közös megegyezés van, és azt beszéltük meg nálam maradnak.De ettől még a bíróság dönthet máshogy?
Előre is köszi a válaszokat!
2011. ápr. 29. 11:26
1/7 anonim válasza:
Igen, az alábbi esetekben:
- drogozol
- alkoholista vagy
- szexmunkás vagy
- bizonyíthatóan bántalmazod a gyerekeket
- elítélt bűnöző vagy.
Ha ebből egyik sem igaz rád, akkor nem, főleg nem 3 év alatti gyerekeket.
2/7 anonim válasza:
Ha megfelelőek a körülmények biztos,hogy nem dönt máshogy a bíróság.
3/7 anonim válasza:
Közös megegyezésnél nincs miért keresgélnie a bíróságnak, csak ha a fenn említett dolgok valamelyike kerül eléjük. Nyugodj meg.
4/7 anonim válasza:
Ilyen pici gyerekeket a bíróság mindig az anyánál helyez el, kivétel ha az a gyerekekre káros lenne.
Ha közös megegyezés van, akkor azt a bíróság elfogadja, nem változtatja meg.
5/7 anonim válasza:
A férfiak bármikor meghülyülhetnek(persze a nők is) Én egy gyerekelhelyezési perrel biztositottam azért magam,mert akkor nincs az hogy apuka gondol egyet és viszi a gyereket amikor neki jól esik...
6/7 anonim válasza:
Közös megegyezésnél a bíróság nem is foglalkozik ezzel, csak helybenhagyja
7/7 anonim válasza:
Nem veszik el, nyugodj meg! Mi történt, miért váltok? 2 gyerekkel? Nehéz lehet, szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!