Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy talán érdekes történetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy talán érdekes történetet szeretnék megosztani veletek. Elolvasod?

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem. Talán megválaszolnám az egyik lehetséges kérdést amit nekem szegezhettek. Miért itt írom le? Ez egyszerű. Egyelőre senkivel nincs kedvem ezt megbeszélni aki közel áll hozzám, de mindenképp ki kell adnom magamból.

A történet azzal kezdődött, hogy megismertem egy aranyos, szimpatikus akkor még fiút. Ekkor 20 évesek voltunk, egymásba szerettünk. Bemutatott az anyukájának, aki az első adandó alkalommal mikor kb 2 perce kettesben maradtunk közölte mosolyogva, hogy az ő fiát senki nem veheti el. Köpni nyelni nem tudtam. A fiú lassan férfivá érett, legalábbis és naivan ezt hittem ( ennek jelentősége lesz) megkérte a kezem és elvett feleségül. Boldogságom csak az anyós árnyékolta be némileg. A fia előtt mézes mázasan beszélt velem, de mikor elfordult...azt nem kívánom senkinek. Nem tagadom, hogy ezek után én sem voltam kedves, de anyós közölte, hogy ezzel csak egyre mélyebbre ásom magam a fiától. Na és hát nem igaza lett? Közben született egy csodás lányunk is. Ekkor 6 éve voltunk házasok és anyóssal lett egy jó nagy vitánk azon, hogy mit főzzek vasárnap mikor üzleti útról hazajön a férjem. Nyilván nem ez volt a fő probléma, ekkor borult ki minden, a fia is részese volt a vitánk végének. Másnap elmentem beadni oviba a lányunkat aztán dolgozni. Mikor mentem haza egy papír fogadott, hogy elhagyott a férjem, szinte minden cuccát elvitte. Felhívtam, de anyós vette fel a mobilját és közölte, hogy a fiát választás elé állította, hogy vagy ő vagy én és gúnyosan közölte, hogy ő "nyert". Hiszen ez egy verseny volt, de buta én! Hát ezt közölte már a legelején. Kértem a férjem a telefonhoz, azt mondta nem akar velem beszélni a fia. Kérdeztem, hogy a gyerekkel mi lesz? Anyós azt mondta nem kell neki, hisz ők csak egymásnak vannak nem fér bele harmadik. 1 hete nem tudtam beszélni a férjemmel. Én csak ülök és nézek magam elé. Annyi motoszkál csak bennem : MI VAN?

Köszönöm, hogy elolvastátok.

2011. ápr. 21. 22:22
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 04-22 20:36

Tudod én nem vagyok arra képes, mint az anyósom. Nem fogom választás elé kényszeríteni azt akit szeretek, ha tudom, hogy neki az rossz. Lehet, hogy bennem van a hiba, de hiszem, hogy minden okkal történik. Pozitívan állok a jövő elé és kíváncsian várom mit hoz majd a sors.

2011. ápr. 30. 08:39
 22/27 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy megszabadultál egy ilyen embertől ( majd kamillázik, ha anyuci már nem lesz...). Fizesse a gyerektartást, te pedig kezdj új életet. Egyszer majd találsz olyat, akinek fontosabb leszel, mint az anyja és a lányodat is elfogadja.
2011. máj. 20. 13:48
 23/27 anonim ***** válasza:

Szia ,érdekelne lett-e folytatása ennek az ügynek ?!

J.

2012. okt. 2. 13:48
 24/27 A kérdező kommentje:

Meglepett, de köszönöm az érdeklődést.

Sikerült beszélnem vele kb egy hónapra rá, megleptem, de csak hebegett habogott. Nem akart visszajönni csak mentegette magát, de azt hiszem nem is fogadtam volna vissza. Nehéz időszak volt nagyon, de még mindig jobb rövid ideig szenvedni az elvesztése miatt, mint egész életen át az ő "szerelmükért".

Szóval a válás ki lett mondva, szokott jönni a lányhoz, bár nem gyakran, de látogatja. Az anyjánál lakik, szerintem nincs senkije.

Egyelőre én is egyedül vagyok és nem is biztos, hogy akarok mást. Most jó így.

2012. okt. 3. 18:33
 25/27 anonim válasza:
szia hogy vagy, és a kislányod? érdekelne engem is a történet folytatása:) érdekesen alakulnak a sorsok... sikerült párt találni, megélni?:)
2013. dec. 20. 07:30
 26/27 anonim ***** válasza:

sok sok ilyen anyos van elmarnak mindenkit mert minden no tul keves az o kicsi fiuknak.

Aztan..a sok sok elmart no utan rajonnek a kicsi fiu 40 eves lett es ott maradt a nyakan Ilyenkor kapkodnak es barki barmilyen no is jo lesz nekik csak vigye mar a kicsi fiut.

sajnalom de kitartas

2013. dec. 20. 22:37
 27/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Egy megkeresesre reagalva leirom mi lett velunk azota, hatha mast is erdekel.Vissza akart jonni egyszer hozzank,de elhajtottam.A kislannyal tartja a kapcsolatot es uj baratnoje is van akivel osszekoltozott.Remelem neki sikerul kirangatni anyos karmai kozul,de azert bevallom kicsit sajnalom. En pedig tul vagyok ezen az egeszen mostanra (:

MInden jot nektek!

2014. jún. 20. 05:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!