Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontosabb, a gyermekem biztonsága, vagy az én lelkiállapotom?
Tíz év után kibékíthetetlen ellentétek alakultak ki köztem és a férjem között. Egy pökhendi, lusta, öntelt konfliktuskereső fickó, aki évente váltogatja munkahelyét, nincsenek barátai, mindenkiről csak rossz véleménye van, mindenkivel kötekedik. A 7 éves kisfiunkkal egyáltalán nem foglalkozik, semmit nem tanított meg neki, türelmetlen vele, egy közös programjuk lehetséges: a gyereknek nem való durva filmek nézése. Nekem nap mint nap belegázol a lelkivilágomba, sérteget, megaláz. A mi kapcsolatunk már kifutott, ha nem lenne a gyerek, nem kérdéses, hogy szakítanánk.
Mi a fontosabb? Az, hogy a gyermekünk "teljes" családban nőjön fel, egy állandóan veszekedő szülőpárossal, - vagy az én lelkivilágom. Nekimenjek-e egy bizonytalan kimenetelű válásnak, vagy továbbra is "nyeljem le a békát" és tűrjek. A férjem hallani sem akar válásról, de ha én elmegyek esetleg, akkor a gyereket hagyjam ott. Nekem a gyerek a mindenem. Félek attól, hogy az állandó stressz miatt az egészségem megromlik.
Mi biztosítja, hogy egy válóper esetén nekem ítéljék a gyereket?
Szia!
Ugyanebben a helyzetben vagyok, de most elérkeztem arra a pontra, amikoris elmentem a bíróságra. Nem könnyű, párom megkeseríti az életünket, de ki fogom bírni, és boldogan fogok élni a gyerekeimmel. Már nagyon vágyom rá, és szerintem Te is!
Szerintem mindektötöket nézd!!Mindkettő fontos.A gyerek biztonsága,és az anyuka lelkiállapota is!
Pont,ezért,ha ugy érzed menthetettlen a házasság,akkor lépj ki belőle.A 7 éves kisgyermeket is biztosan megviseli,viszon a sok veszekedés is.
Szerinted melyik a jobb a picinek?
Szerintem a vállást még egy idő után kitudja heverni,dehogy veszekedésben éljen éveken át,az rosszabb!
Az elöző válaszoló vagyopk!
A gyereket semmiképpen nem itélik az apának,csak ha például drogoznál stb.
Nyugodj meg!!A pici veled maradna ez tuti!És te is beadhatod a vállást,nem kötelező együtt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!