Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Váljak vagy ne? Fél évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váljak vagy ne? Fél évvel ezelött meghalt a férjem anyja, azóta megváltozott

Figyelt kérdés

Kitalálta h nővé operltatja magát,mert ő mindig is nő akart lenni,csak az anyja elnyomta így nem tehette azt amit akar. Amig nincs elég pénze az operációra,addig majd női ruhákba jár. Otthon már sminkeli magát,meg női ruhába is van.

Irtunk házassági szerződést annak idején.így válás esetén semmi nem jár nekem. 15 éve vagyunk házasok,de nekem ez sok. Kijöhetek jól a válásból?

2011. ápr. 20. 12:56
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
62%
Ezt iszonyatosan bebuktad. Ha úgyse kapsz semmit gyújtsd fel a házát a szemétnek. bocs ha nyers voltam.
2011. ápr. 26. 00:53
 32/33 anonim válasza:
100%

Nagyon jó az utolsó válasz. Én amilyen indulatos vagyok, ezt tenném.

Előtte valahogy pénzhez kell jutnod, hogy egy kisebb lakást bérelhess. Nem tudsz a konyhán spórolni?

MUnkát szerintem találsz, nagyon sokszor keresnek nagyobb üzemekbe betanított munkásokat, operátorokat. Nem nagy a fizetés, de ahhoz, hogy új életet kezdhess elég. Később találhatsz jobbat, amikor már új emberekkel ismerkedsz.

Mindenképp menekülj ebből a házasságból, én biztos nem tudnék élni így.

2011. ápr. 26. 07:29
 33/33 anonim válasza:
100%

Kedves Kerdezo!

Leveled olvasvan, nekem az jutott eszembe, ha en ferfi lennek es szeretnek mielobb megszabadulni a felesegemtol, raadasul ugy, hogy az csendben elkullogjon,hat epp igy csinalnam, mint a ferjed....ez nagyon jo, okos ember lehet...

De ha valoban oszinten beszel :

Szerintem elo kellene keresned azt a hazassagi szerzodest, es elmenni vele egy (sokak altal sajat tapasztalatbol ajanlott) ugyvedhez es szakvelemenyet kerni.

Aztan hagyni apjukot hagy menjen ki nyugodtan az utcara sminkben es szoknyaban! Sose korlatozd!!

(Lehet ki sem menne, csak veled jatszik ilyet odabent...) :)

Persze ezt te tudod igazan , hogy van-e alapja annak amit o szeretne, te eltel vele 15 evet, a sexualis viselkedeset is te ismered.

En biztosan hagynam, had bontakozzon ki, persze ugy ,hogy te minden teren karpotolva legyel.

Ha te nem egy ferfival, hanem egy elnyomott novel kotottel hazassagot, (ami csak most az "elnyomo" halala utan derult ki)akkor teged jol felrevezettek, tehat nemhogy semmi nem jar, hanem komoly karpotlasra vagy jogosult.

Ami pedig a gyereket illeti, ot ugysem tudod kihagyni ebbol. Ok nagyon okosak, mindent megertenek, tudnak.Az egyetlen rossz amit tehetunk ellenuk, hogy becsapjuk hazudunk nekik.Pedig az esetek nagy reszeben mindent meg lehetne veluk beszelni.

Tehat en nem kullognek el, nem ereznem magam megalazva egyaltalan, es nem nevelnem fillerekbol a gyerekemet,ezutan sem, hanem kijarnam ami engem es a gyerekemet megillet.

Mivel a te sexualis erdeklodesed idokozben sem valtozott meg, ugysem tudnal mit kezdeni egy miskaroltatasra gyujto "ferjjel" hat azt csinajlon es azzal akivel es ami neki tetszik....

En igy latom.Persze konnyu nekem, nem az en boromre megt...De ez is egy velemeny, es te kerted.

Minden jot kivanok! Ne feledd minden rosszban van valami jo, minden valtozas ertunk tortenik, sok csoda var meg rank! :)

Ha igy hiszed, igy lesz! :)

2011. ápr. 27. 03:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!