Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Váljak vagy ne? Fél évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váljak vagy ne? Fél évvel ezelött meghalt a férjem anyja, azóta megváltozott

Figyelt kérdés

Kitalálta h nővé operltatja magát,mert ő mindig is nő akart lenni,csak az anyja elnyomta így nem tehette azt amit akar. Amig nincs elég pénze az operációra,addig majd női ruhákba jár. Otthon már sminkeli magát,meg női ruhába is van.

Irtunk házassági szerződést annak idején.így válás esetén semmi nem jár nekem. 15 éve vagyunk házasok,de nekem ez sok. Kijöhetek jól a válásból?

2011. ápr. 20. 12:56
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, neki mint magánembernek joga van ilyennek lenni, de nincs joga Téged és a gyerekeiteket sokkolni ezzel. Lényegében önző módon rád kényszeríti azokat a

szokásait/vágyait, amiket ennyi évig eltitkolt előled. (Ezt ítélem el, nem a transzszexuálisokat önmagukban!)

Azt hiszem ez olyan mérvű változás, amit nem vagy köteles tolerálni, talán keresned kellene megoldást egy új élet felépítésére.

2011. ápr. 21. 00:18
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Olyan orvoshoz kellene menjetek, ahol segítenek neked ezt elfogadni, feldolgozni. Ő nem fog megváltozni. Egész életében takart visszatartott valamit. Önmagát. Sajnos ez Ő. Nektek bizony nehéz lehet ezt megérteni, elfogadni. Ha nem birod nézni, félted a gyerekeket, akkor moszály lesz lépned, hogy ne szembesülj gyakorlatilag ezzel. Neked és a gyereknek pedig ha kell valami pszichológus ezt feldolgozni. Bár amit emberek képesek szégyen érzést kifejteni bennetek az borzasztó lehet, de épp azért.

Kell hogy akarj megoldást találni mást, mint a férjedet akard visszaformálni a nem önmagába. Nemrég láttam a tv-ben egy ilyet, mindkét fél nagyon kivolt. A férfi sincs jobb helyzetben, mint a nő. Bár ő azért eltolta, hogy nem állt ki korábban a maga igazáért, és ezért most a családot teszi úgymond tönkre. De ez felfogás kérdése, ne hagyd magad tönkremenni, merj változtatni !Az is lehet, hogy bármi is van a szerződésben, lehet másképp gondolja, és segítene anyagilag. Beszélnetek kell sokat.

2011. ápr. 21. 15:21
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene a gyereket kivenni suliból? Koleszos, akkor tök mindegy hétvégén hova megy haza.

Én biztosan válnék, iszonyat megalázó lenne továbbra is vele élni. Kapsz gyerektartást, asszonytartást, rakd le a varrónő vizsgát és próbálj talpra állni a szüleidnél. Jobb ötletem nincs.

2011. ápr. 25. 16:59
 24/33 A kérdező kommentje:

Mert a szüleim nagyon messze laknak,majd 400 km-rel odébb,nagyon megterhelő lenne a gyereknek hétvégente hazajönnie majd szinte azonnal vissza. Sajnos a szüleimnél hiába lenne meg a varrónői vizsgám nem tudnék semmit vele kezdeni. Egy kis település munkalehetőség nélkül.

Fogalmam sincs mit kezdjek. Kértem férjemet h menjünk el párterápiára,pszicholugoshoz hátha csak az anyukája halála miatt zavarodott össze. Nem hajlandó. Azt mondta ha válni akarok akkor menjek,vigyem azt amit hoztam. Próbáltam vele beszélni h akkor legalább adjon némi pénzt h a gyerek iskolájához közel a városba tudjak lakást bérelni,és munkát keresni,de 0 ft-tal nem tudok menni sehova. Most a hobbikertből ami bejött pénz azt félretettem,18 ezer Ft. Ezzel nem igen megyek sehova.

2011. ápr. 25. 19:39
 25/33 anonim ***** válasza:
57%

Micsoda szemét emberek vannak, h képesek egy házassági szerződést íratni egy naiv fiatal lánnyal.

Hát jól átvágtak téged!

Amúgy én maradnék ott nála, amíg nem rendeződik az életed. Nincs joga kirakni téged, azért mert ő egy aberrált önző elmebeteg.

Ha kérdezik a szomszédok rokonok, mondd nekik hogy megkergült, mert az anyja meghalt. És ennyi. Nem te öltözöl férfinak, nem? Amúgy a fiad is meg fogja tudni így is úgy is....úgyhogy mindegy.

Én is beszélnék egy jó ügyvéddel....

Amíg nem tudod hogy mi van (munkahely, vagy asszonytartás), addig maradj ezzel az aberrált emberrel, szerintem nem éri meg ez miatt az utcára kerülni.

Mivel munkát nem kapnál, így maximum prostituált lehetnél. Úgyhogy annál jobb ha maradsz otthon.

Ha el akar a férjed téged rakni, akkor mondd meg neki, hogy eddig nem dolgozhattál, akkor fizessen ki!

2011. ápr. 25. 19:43
 26/33 A kérdező kommentje:

Nem dolgoztam,mert a férjem jól keres nem volt rá szükség h munkát keressek. A ház körül tettem vettem,takarítottam főztem,a gyerekkel voltam. Ezt a férjem is helyeselte.

Meg olyan jól megvoltunk! Igaz házaséletünk romlott ahoz képest h milyen volt fiatal korunkban,de havi 1 vagy kettő volt. Gondoltam a férjemnek sem lehet kedve mindig akcióra készen állni,fáradt a munka miatt. Az is borzasztó jó volt ha csak összebujtunk.

Olyan ez az egész mint egy rémálom

2011. ápr. 25. 20:04
 27/33 anonim ***** válasza:
60%

Figyu, akkor maradjatok barátnők! Ne halj már éhen egy ilyen homoszexuális hímnőstényért:D

Vedd úgy van egy csaj, mutasd meg neki hogy kell úgy viselkedni mint egy csaj:) Menjetek el shoppingolni beszéljétek ki a jó pasikat egy kávé mellett a Plázába:D

2011. ápr. 25. 20:31
 28/33 A kérdező kommentje:

utolsó igen kis vicces amit írsz,de én szeretem a férjem,és undorodok ettől az aberrált viselkedésétől. nem ebbe a férfiba szerettem bele,nem ezt fogadtuk meg mikor összeházasodtunk.

Már eszembe jutott az is h ő azért csinálja h elüldözzön,mert van vkije,és nem akar ő kidobni engem :(

2011. ápr. 25. 20:36
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írod, nem ebbe a férfiba szerettél vele. Tehát már nem szereted. Az emlékét a régi szép időket szereted. Viszont Ő jól becsapott téged ha jól belegondolsz. Innentől kezdve elgondolkodtató, hogy a szivedre, vagy eszedre hallgass e.

A gyerekek után kell fizessen. Egyébként ez tényleg szemétségre vall, hogy attól függetlenül, hogy írtátok a szerződést és kisemmiz, ettől még adhatna neked pénzt, hogy tudj új életet kezdened, amit miatta tennél. Ez azért nem kis apróság, hogy unalmadban ne tudd merre menj, hanem ő kiszúrt veled erősen. Lehet, hogy épp ezért választott téged, látta benned a hajlandóságot, a rábeszélhetőséget a kisemmizhetőséget. Ez is elég visszataszító nem ?

Én ugyanakkor értem, hogy szereted, és nehéz változtatni, és kilátástalan.

Bárcsak a fiatalok ilyesmire gondolnának, mikor hülyeségeket írnak alá. És naívak. Hol vannak olyankor a szülők ezt kérdem én. Na mindegy.

Hivatalos szerveket kérdezz, ha értékes választ akarsz kapni, hogy milyen lehetőségek vannak különmenni tőle pénztelenül.

2011. ápr. 25. 20:56
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltam a férjemnek sem lehet kedve mindig akcióra készen állni,fáradt a munka miatt.

Azért nem állt akcióra készen mert nem veled akart akciózni,te csak alibi feleség voltál sajnos,és ne hidd hőgy nem akciózott mással a drága,és igen jól sejted azt is,hogy ő már kifelé menne ebből a színjátékból...

2011. ápr. 25. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!