Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex követelhet több gyerektartást? Eddig 20. 000Ft-ot adtam, most 15. 000FT. Ot.
Kirugtak a munkahelyemről,a munkanélküli segélyemből is ugy jött ki a 20% h tudtam adni 20.000 Ft-ot. De most új munkám van,és már csak 15.ezret adok neki,mert ennyire jön ki a 20%. Azt hiszi hazudok,pedig nem. Mondja h keressek másik állást ami többet fizet,így többet tudok adni. Én ennek is örülök ami van,meg h ilyen hamar találtam.
Az exem be akar perelni h ebből a fizetésemből is adjak 20.000Ft-ot.mert neki sokat számít az a kieső 5000Ft. Hát nekem is.
A feleségem is dolgozik,és neki ujkapcsolata,élettársa is van.
Eddig mindig rózsaszín csekken küldtem neki a pénzt,pontosan és időben,nem volt ez miatt letiltásom.
Ha ő felperes,akkor az ex fizeti a perköltséget.Ha nincs félnivalód,pereljen csak be,saját magát hozza majd kellemetlen helyzetbe.Sajnálom,hogy a gyereketeket csak pénzforrásnak tekinti. Hasonló helyzetben vagyok én is évek óta,a gyerektartás mellett folyamatosan elvárja,hogy a férjem csengessen több pénzt,de nem adunk,mert azt a pénzt már a közös gyerekünktől veszi el!
Kitartást neked!
A per költségét a vesztes fél fizeti.
Ha a 20%-át adod a fizetésednek,amit a bíróságmegítélt,akkor nincs mitől félned.Pereljen csak be nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!