Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párom elhagyott terhesen, fog még változni?
Figyelt kérdés
Mondván,h neki még nem kell baba.
Egy ilyen embernek változik még a véleménye?
Van rá esély,h még egy pár legyünk? Ha megszületik a baba lehet megváltozik?
Köztünk nem volt szó megcsalásról,egyszerüen csak nem kell neki a baba!Vagy csak megijedt?
2009. márc. 3. 16:49
21/23 anonim válasza:
Ez igaz ,de amennyiben egyedül döntötél ,hogy te egyedül vállalod ,akkor mit követelezöl?Neveld fel egyedül!Ne ezzel akarj magadhoz láncolni egy férfit akinek amugy nem kellesz!(mert ha kellené neki veled lenne most)Csodákszol ,hogy nem kell neki a gyerek?Ja még annyi amelyik nö nem akar gyereket az nem fekszik csak ugy le egy férfivel,meg nem tartsa meg ,hogy majd ezzel megfogja a férfit!Szerintem te tényleg nagyon buta vagy!Te fel sem tudod fogni milyen egy gyereket egyedül felnevelni?Szerited az a kisgyerek nem fogja keresni az apját?Akkor mit mondasz neki?Na elöbb kellett volna gondolkodnod!
22/23 A kérdező kommentje:
Az utólsó válaszolónak.Legalább neked lenne annyi eszed,mint nekem!
2009. márc. 8. 19:28
23/23 anonim válasza:
Sziasztok! Engem 1 hónapja hagyott el úgy párom, hogy előtte kifejezetten ő mondta, ha teherbe esnék mindenképpen megtartjuk a babát, mert ő mindenkinél jobban szeret engem és csak velem tudja elképzelni az életét. Azóta semmi hír róla, természetesen arra is fény derült hogy egy utolsó patkány, aki csak hazudta hogy szeret. Nekem ez a gyerek a hasamban a mindenem, csak azt sajnálom hogy egy ilyen féregtől van. Nem hiszem hogy vissza fog jönni, de ha mégis, akkor páros lábbal rúgom ki. Az ilyen nem ember. Már csak azt tudnám hogyan tehetném tönkre az életét. Mert a gyerektartás nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!