Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha párom elhagyott terhesen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha párom elhagyott terhesen, fog még változni?

Figyelt kérdés

Mondván,h neki még nem kell baba.

Egy ilyen embernek változik még a véleménye?

Van rá esély,h még egy pár legyünk? Ha megszületik a baba lehet megváltozik?

Köztünk nem volt szó megcsalásról,egyszerüen csak nem kell neki a baba!Vagy csak megijedt?

2009. márc. 3. 16:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%

fáj, es isszonyu nehez, de neked most elso a baba. egy ferfinak nehez megbirkozni az apasaggal (terhes vagyok, tudom), de muszaj.

nem tudom, hogyha vissza akar menni majd hozzad, mit kell tennie, hogy ujra bizz benne, mert amit muvelt, az tobb, mint durva.

szerintem ha vissza is tér, azert valahogy bizonyitsa, hogy tobbet nem tesz ilyet.

tudod, a terhesseg egy lepes.. es foleg mi, nok erezzuk, bar a ferfiak is. de amikor megszuletik, sir ejszaka, menni kell vele orvoshoz, nem a parunk van a kozpontban, hanem a gyerek, foglalkozni kell vele, stb.. az sokkal durvabb, mint a terhesseg, es nagyobb felelosseg. egy ilyen gyava (kimondom, pardon, de ez piszok nagy gerinctelenseg es gyavasag volt a parodtol) alak nem biztos, hogy fel van nove a feladathoz, es nem biztos, hogy jo peldakep lenne a gyerekednek.

ha meg szeret teged, babaval is kell hogy szeressen, foleg, ha o az apja.

nekem van egy nagyon link ismerosom, falta a noket (50+ noje volt mar), de amikor szerelmes lett egy nobe, akinek gyereke volt (nem is az ove volt a gyerek!), bevallalta a gyereket is, mert szerette a not! pedig nem mondhatni, hogy nagyon szeretett volna gyereket.

ez nem ijedseg, szerintem, ez tobb annal.

nagyon sajnalom :(

2009. márc. 3. 21:49
 12/23 anonim ***** válasza:
86%
verjél rá apasági pert, ha máshogy nem, a DNS vizsgálat bebizonyítja, hogy ő az apa.
2009. márc. 3. 22:30
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
ha megváltozna, se állnék már vele szóba
2009. márc. 3. 23:33
 14/23 anonim ***** válasza:
37%

Én sem akarnám a véletlen gyermeket.

Ismerek egy nőt együtt volt egy ffival a ffi nem akart sem gyereket sem elvenni a csajt a csaj terhes lett de nem szólt csak miután nem lehetett elvetetni. Most együtt laknak ugyan a gyerek 3 éves de ez a gerinctelenség teteje. UNDORÍTÓ, hogy a NŐK mire képesek. Én a pai helyében otthagynám és ha a gyermek felnő elmondanám milyen ostoba az anyja.

Ettől robbanni tudnék!

25/N (férjes gyermekes, közös VAGY volt a gyermek)

2009. márc. 4. 11:48
 15/23 anonim ***** válasza:
90%
De ö mondta neked ,hogy szüld meg?Mert nem mindegy!
2009. márc. 4. 18:27
 16/23 A kérdező kommentje:

Ő nem mondta,h tartsam meg a babát.

Egyébként is szerinted erről egy férfi dönt?! Én azt hiszem nem!

Dehogy értsd,semmi jele nem volt annak,h ő elhagy ezért.

Ráadásul már most kezdi mondani,h csak az ő gyereke is lesz,de nem tudja mit akar!

2009. márc. 4. 19:05
 17/23 anonim ***** válasza:
71%

Miert, normalis esetben szerinted nem a ffi is es a no is dontenek, hogy vallalnak-e gyereket? Azert ne allitsd am be a baratodat 100%-ig hibasnak, szerintem ezt te csinaltad magadnak. O mondta, hogy nem akar meg gyereket. Hat akkor? Nem ertem, mi a problema. Szoval szerintem egy no dont egyedul arrol, hogy megszuli-e a gyereket? Szerinted konnyu egyedul gyereket vallalni, nevelni? Tevedsz, de oriasit. Nem baj. Ha te ugy gondolod, hogy egy no dont arrol, hogy megszulje-e, vallalja-e a babat, akkor ne varj semmit a parodtol! A te dontesed volt, hogy megtartod a babat.

Ha anyagi gondod nincs, es a szuleid is segitenek majd a mindennapokban, akkor nem annyira rossza a helyzet. Viszont ha nagyon egyedul vagy, es anyagilag sem allsz fenyesen, akkor rosszul dontottel.

Ne hibaztass egy olyan ffit, aki nem akart gyereket, es ezt te egyertelmuen tudtad! Szallj magadba, gondolkozz el!

2009. márc. 4. 19:17
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Az en egyik legjobb baratnom is babaval fogta meg a ferjet. Egyutt voltak, es terhes lett. Erdekes, a pasi nagyon jol all anyagilag, super csaladbol szarmazik. Addig a baratnom soha nem volt meg terhes, egy jo partit talalt maganak, gyorsan teherbe esett.

A baratja azt mondta, gyere, megyunk a korhazba, elvetetjuk a babat, a baratnom elkezdett sirni, simogatni a hasat, es a baba megmaradt, nem vetettek el. Pedig szo nem volt babarol, hazassagrol, par honapja jartak csak.

Szoval igaz am, hogy a nok megfogjak a pasikat, "veletlenul" teherbe esnek:)))

Nem vagyok ffi parti, nehogy felreerts. De az igazsag, az igazsag.

2009. márc. 4. 19:22
 19/23 A kérdező kommentje:
19.17-ES! SZÁLLJ MAGADBA TE,HA NEKED VAN MIÉRT! HOGY VESZED A BÁTORSÁGOT,H IGY BESZÉLJ?! A GYEREK APJA NEM BESZÉL IGY!!! KINEK GONDOLOD MAGAD!!! HA MEG NEM TETSZIK EGY KÉRDÉS,SENKI NEM MONDTA,H VÁLASZOLJ RÁ!!! JA,ÉS AZT NE FELEDD,H TE SEM TUDOD MIT HOZ AZ ÉLET!
2009. márc. 5. 18:28
 20/23 A kérdező kommentje:

Az utólsó válaszolónak. Én nem akartam őt igy megfogni.Nem volt miért. Tíz évvel fiatalabb vagyok,jó anyagi helyzetem van,neki igazán nincs,nálunk normális család van,náluk....! Ez csak igy alakult! A babát nem volt szivem elvetetni,mert ő egy kis élet,és boldogság!

A válaszodat köszönöm!

2009. márc. 5. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!