Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most akkor fizessek gyerektart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor fizessek gyerektartást vagy nem kell? A feleségem maradt a lakásba (hitel is van még rajta), nekem kellett kiköltöznöm, de sem a hitelbe nem száll be, sem pedig lakáshasználatért nem fizet.

Figyelt kérdés

Az ügyvédem azt mondja le a lakáshasználati pénzről a gyerektartás fejében. Mert nekem is vhol laknom és élnem kell. Volt feleségem kéri a gyerektartást(fizetésem 20%),bár erről még nem született döntés a bíróságon. Már két hónapja külön élünk. Kell fizetnem? vagy visszamenőleg behajtják?

Eddig ismerősnél laktam,h félre tudjak tenni albérlet+ kaukióra. De már érzem h nekik is terhes a vendégségem,nem maradhatok ott tovább.

2011. ápr. 16. 16:28
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

sztem megfogja itélni a bíróság a gyerektartást és aztán aztmondják h a lakás dolgokat rendezzétek le egymás közt mert a bíróság nem a cserekereskedelemre lett kitalálva. odáig minek fizess ha még nemitélte meg a bíróság.lehet nemis 20% lesz

am saját ügyvédre halgatnék lehet csak kamuzik

én kidobnám a szivolát.

2011. ápr. 16. 16:46
 12/34 anonim ***** válasza:
am saját ügyvédre halgatnék lehet csak blöfföl /mármint a feleséged vagy az ügyvédje/
2011. ápr. 16. 16:47
 13/34 A kérdező kommentje:
a bíróság a vagyon megosztással is foglalkozik,nem?
2011. ápr. 16. 16:48
 14/34 anonim ***** válasza:
Dede. Gyerekelhelyezés volt már egyáltalán? Mert ha nincs elhelyezve, akkor miért kellene fizetni bárkinek? Azt sem tudod mennyit kell fizetned. Áhh tényleg szörnyen sajnállak :(
2011. ápr. 16. 16:49
 15/34 anonim ***** válasza:
igazad van tényleg hogyha így vesszük
2011. ápr. 16. 16:49
 16/34 anonim ***** válasza:

Nem kellett volna elmenned a közös lakásból! A gyerekelhelyezésről is a bíróság dönt,és a gyerektartásról is.

Ha nem fizetsz semmit gyerektartás címén,akkor 6 hónapra visszamenőleg behajtják rajtad.

Csak úgy add át a pénzt,ha erről hivatalos átvételi elismervényt ad a feleséged,mert később le fogja tagadni.

A lakásba pedig költözz vissza,amíg a vagyonmegosztás is nem lesz meg.

2011. ápr. 16. 16:53
 17/34 anonim ***** válasza:
Egy barátom most válik. Fizeti az összes hitelt, asszonyka meg megigényelte visszamenőleg a gyerektartást. A bíróság ideiglenesen engedélyezte. Majd visszamenőleg esetleg jóváírják neki a különbözetet...
2011. ápr. 16. 16:54
 18/34 anonim ***** válasza:

minek adja előre a pénzt ha nincs itélet afelől h mennyit kell adnia?

a kamat úgyiscsak bírósági döntés után számolják. mert odáig nemis tudja mennyit kell adnia.

2011. ápr. 16. 17:11
 19/34 A kérdező kommentje:

A feleségem 20%ot kér,még csak most adtuk be a válást,eddig próbáltunk egyezkedni.

Nem akartam én elmenni,de egyik nap mikor munka után mentem haza a cuccaim össze voltak pakolva az ajtó elött.

Kirakott mert(tudom nem szép dolog,de) egy vita során megpofoztam. De azt is csak azért mert ő ütött vágott engem,meg késsel jött nekem. Én meg adtam neki egy nyugtató pofont.

2011. ápr. 16. 17:15
 20/34 anonim ***** válasza:
Tőlem kérdezed? Azért, mert az asszony ideiglenes intézkedést kért, a bíró pedig engedte. A jövedelme 50%-át letiltják neki a per végéig. Ha meg van a végleges, jogerős ítélet, akkor majd a bíró eldönti, hogy mit hogyan számolnak el. Addig a srác fizeti a lakáshitelt, a közös személyi kölcsönöket is. Mivel ezt a jövedelme nem fedezi, egyfolytában kölcsön kér valakitől....
2011. ápr. 16. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!