Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Láthatás óvodáskor alatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láthatás óvodáskor alatt?

Figyelt kérdés

Még a házeladás miatt nem váltunk el, de 4 hónapja külön vagyunk, az exem kéthetente viszi el a kicsit, még nincs három éves, szombat délelőttől van ott vasárnap estig.

mikor írtunk egymás közt egy megállapodást, (nem írtam még alá) akkor abba odaollózott valahonnan egy olyat, hogy nyáron jár neki egy hét a gyerekkel..nos én még egy hetet soknak találok, neki és nekem is, szerintem ovis kor alatt ez még nagyon sok egy gyereknek.

Van valami törvényi szabályozás erre?

60kmre lakik tőlünk

2011. ápr. 12. 21:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
28%
ne csessz ki a gyerekeddel, engedd találkozni az apjával
2011. ápr. 12. 22:01
 2/26 A kérdező kommentje:
Hát ezt meg miből szűrted le? Semmi baj vele, hogy megy, így.Sőt én kértem, hogy a házeladás után költözzön ide. De egy hét egy három éves gyereknek? Voltál te általános alsóban táborban? Mert én igen, és 4 nap is sok volt.
2011. ápr. 12. 22:02
 3/26 anonim ***** válasza:
67%

Miért lenne sok? Ha a gyerek érdekét néznétek,akkor vihetné el az apja,amikor akarja,akár több napra is. (Feltéve,ha nem alkoholista)

A kéthetenkénti láthatás nem elég a jó apa-gyerek kapcsolathoz. Pedig a kicsinek az apjára is szüksége van.

Legfeljebb egy-másfél éves korig ne vigye el,hanem otthon találkozzon vele.

Már nem olyan kicsi a tiétek,hogy nélküled ne tudna jól ellenni az apjával. De a bíróság is megítélni,hogy nyáron hosszabb időt töltsön az apjával.

Ne a gyereken töltsd ki az apjával szembeni bosszúdat!

2011. ápr. 12. 22:03
 4/26 anonim ***** válasza:
74%
Az iskolai tábort- idegenek között- ne hasonlítsd az apukával való együttléthez. A kettő nagyon különbözik.
2011. ápr. 12. 22:04
 5/26 A kérdező kommentje:

HONNAN A FENÉBŐL VESZITEK, HOGY ROSSZ A KAPCSOLATUNK??????

a két hetet is ő találta ki, valószínüleg neki bőven elég ennyi

és nem akar ideköltözni mégsem a közelbe, ez duplán igazolja, hogy amúgy elég neki ez a két hetenkénti találkozás...

2011. ápr. 12. 22:04
 6/26 A kérdező kommentje:
Komolyan, fog valaki a kérdésre válaszolni?
2011. ápr. 12. 22:06
 7/26 anonim ***** válasza:
50%
az apjához menne, nem táborba...egyértelmű a kérdésedből, hogy nem támogatod a láthatást, pedig hidd el, hogy a gyerek sínyli meg, ha tiltod
2011. ápr. 12. 22:06
 8/26 anonim ***** válasza:
50%
ha a gyerek is szeretné ezt az egy hetet, akkor egyáltalán nem sok és nem korai, akár még előbb is. szerintem ne harcolj ellene, mert akár vissza is üthet, ha a gyerek esetleg azt szűri le belőle, hogy te nem engeded az apukájához.
2011. ápr. 12. 22:08
 9/26 anonim ***** válasza:
50%
és nem sértődj meg, ha nem azt a választ kapod, amit hallani akarsz.
2011. ápr. 12. 22:09
 10/26 A kérdező kommentje:

esküszöm, hogy a hajamat tépem már....

a fiam 31 hónapig cicizett, nagyon ragaszkodik hozzám és mielőtt ebbe is belemegyünk, nagyon ragaszkodó típus.

Másfél napokra szívesen megy az apjához, látom rajta, ezért örülök is neki és mi megbeszéltük, sőt én mondtam, hogy az ő helyét senki nem fogja átvenni, ez a terv, hogy az apja mindig ő maradjon. Viszont mikor két napot volt ott, akkor már furán viselkedett, nem tudott átállni. Egy hét nagyon megzavarná, még nem érti, hogy én miért vagyok itt, ő meg ott, egy hét alatt senki, (még ti okosok sem) tudjátok, hogy mi zajlik le a kis fejében. Szerintem ha nyáron háromszor lenne ott egymást követő hétvégéken, jobb lenne. Arra voltam csak kiváncsi, hogy erre milyen törvény van, mert a nyári szünidei láthatásról nem láttam korhatáros szabályozást. Nem az egyéni véleményekre.

2011. ápr. 12. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!