Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nyitott házasságot akar. Mit tegyek?
Erre szerintem nem kell megoldást keresni, ez egyértelműen bukó. Őuraságának tetszik hogy heremódra él, és körül van járva, de egy muff már kevés neki (és jó esetben csak másik muffra vágyik, nem ánuszra, vagy gyerekre, vagy háziállatra), de a kényelmet, azt akarja. Ez a házastárs maximális semmibevétele, és megalázása, akinek ilyen akárcsak az eszébe is jut, azt el kell zavarni.
Hát tudodkinek a tudodmijét az ilyennek.
34/n
eddaevi:
2 év boldog házasság? Akkor nem csodálom, amit írsz. Majd gondold újra 20 év múlva :)
Én 22 éve vagyok nős, és kb. 5 éve élünk nyitott házasságban. Nem űzünk sportot belőle, de ha valamelyikünknek akad valaki, akkor nincsenek a megcsalással járó problémák. A maximális óvatosságot kötöttük csak ki.
Bármennyire lángol még 2 év után a szerelem, ez 10-20 év alatt nem is elmúlik, hanem átalakul valami mássá, szeretetté, kötődéssé, egymás tiszteletévé. Kár becsapni magunkat az ellenkezőjével.
Én voltam azóta már szerelmes is egy másik nőbe, ennek ellenére nem akartam válni. Nekem okozott sok kellemetlenséget, de vállaltam, és ez is elmúlik.
Házimunka? Mindig is megosztottuk egymás között, ez nem változott a nyitás után sem.
Kevesen tudnak így gondolkozni, de természetesen csak akkor működik a dolog, ha mindkét fél elfogadja, és nem ragaszkodik ahhoz, hogy 20 év után ugyanúgy szerelmes, és mindent megkap a párjától :)
Ez az egész szigorúan csak az én véleményem, és saját tapasztalataimat írtam le.
45/F
A "Nyitott házasság" nem házasság, hanem a gruppen-sex egy fajtájának a "fedőneve". (Lásd: hirdetéseket).
Ha a házasság alapvető kérdéseiben , mint a sex, nincs egyetértés és harmónia, akkor fel kell bontani azt a házasságot. Egyébként meg kinek-kinek izlése szerint..., ha egyetértés van.
"Hazudnak. Nem normális. Te is érzed, hogy nem az, különben nem kérdezted volna meg. Akik mást mondanak, azoknak az agyukra ment az ösztönviláguk, esetleg sosem fogták fel mit jelent a házasság.... de Te döntesz."
OSTOBASÁG! Az ilyen válaszokra ne hallgass, magad is észreveheted, milyen egyszerű lélek adja őket. Hogy mi a házasság, az eleve minimum kultúrafüggő. Az pedig, hogy neked mi felel meg, tőled függ. A férjed nem megcsalt, hanem értelmes módon megkeresett téged valamivel, ami egyébként teljesen normális dolog. Mármint az, hogy az embernek ösztönei vannak. Ezeket vissza lehet fogni, vagy meg lehet egyezni abban, hogy téged nem zavar. Bármelyik megoldás jó, csak az nem, ha emiatt keresztet vetsz a kapcsolatra. Ez ugyanis abban az esetben is előfordul, ha az ember nem keresi fel a párját az ötlettel, hanem A: elhessegeti; B: elintézi magának; C: megcsalja a párját. szerintem értelmes embereknek tudniuk kell beszélni egymással erről is. Csak azt kell tudnod, hogy NEKED hogy a jó. Ha belefér, menj bele, ha nem, közöld ezt a férjeddel, ez csak erről szól, és ne hallgass senki itteni emberre, akik a házasságról alkotott egyéni elképzeléseiket akarják rád erőltetni. A te házasságod, a te elképzeléseid. És persze a férjedéi. Amíg ezek összhangban vannak, megférnek, addig nem lehet gond, ha nincsenek lépj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!