Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nyitott házasságot akar. Mit tegyek?
nehéz kérdés... tényleg akkor lenne a legkönnyebb dolgod, ha neked is kedved lenne hozzá, de valahogy nem úgy veszem ki. szerintem ha egyszer ez eszébe jutott egy pasinak, akkor vagy beleegyezel, vagy a hátad mögött fogja művelni. viszont ha megengeded, nincs rá garancia, hogy valaki nem szereti el véglegesen, vagy nem hoz haza valami fertőzést...
kicsit mondjuk furán képzelem el, mikor közölte... és ő csak magára gondolt, vagy téged is hagyna más pasikkal összejönni? mert ha csak magára gondolt, akkor talán tudsz úgy hatni rá, hogy jó, de akkor te is pasizol:) hátha árt az egójának:)
egyébként szerintem ha leülsz vele, és elmondod, hogy szereted és félsz, hogy így elveszíted, akkor talán letesz róla. na már ha szeret és nem akar megbántani.
mondjuk én magamról nehezen képzelem el, hogy hempergek egy idegen pasival, utána hazamegyek a páromhoz meg a kislányomhoz...:( sosem értettem ezt. nektek van gyerek? mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!