Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A "szingliség" megtartásának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "szingliség" megtartásának milyen anyagi előnyei és hátrányai lehetnek a házassággal szemben?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 17:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan vannak olyanok, akik már eleve úgy rendezik be az életüket, hogy örökké szinglik lesznek. Vannak, akik hiába akarnak társat, próbálkoznak is, de mert zsinórban "nem jön össze", egy idő után már nem is próbálkoznak. Vannak, akik, miután valami miatt egyedül maradnak, nem tudnak és nem is akarnak egy másikat a régi után.

Sok oka lehet annak, hogy valaki szingli, nem hiszem, hogy már kapásból egy kalap alá kellene venni mindet, és egységesen elítélni anélkül, hogy a dolgok hátterét ismernénk.

2011. ápr. 1. 18:37
 12/20 anonim ***** válasza:
93%

"A szingliség nem elhatározás kérdése, hanem kényszer. Az a szingli aki nem talál partnert. vagy éppen nincs partnere."

Az igazi szingliség elhatározás kérdése. Az, hogy nem keresel magadnak párt, és ha jön valaki, eldöntöd, hogy akarod-e vagy sem, ez elhatározás.

Van, amikor valaki párt keres, akar, de nem talál. Ez kényszerszingliség.

2011. ápr. 1. 18:37
 13/20 anonim ***** válasza:
20%
18,34-nek: D: Speciál amikor megkérdeztem a mestert, hogy mivel tartozok az elvégzett munkáért, akkor félre-érthetetlenül közölte, hogy mire gondolt. Jobb, ha egy szingli "felkészül" az ilyesmire is.
2011. ápr. 1. 18:39
 14/20 anonim ***** válasza:
79%

Semmi előnyét nem látom anyagilag, ne haragudj.

Két fő között megoszlanak a költségek, ha a párod ért a szereléshez, akkor nem kell ezermestert hívni.

Hátrány lehet, ha a párod zabál, mert akkor arra is esetleg neked is kell költeni.

A villany, gáz, közös költség feleződik.

2011. ápr. 1. 18:40
 15/20 anonim ***** válasza:
34%

És mindezek tetejébe, ha valami elromlik a lakásban (zár, szekrényajtó stb), vagy bármi szerelés, hasonló munka lenne, akkor rögtön mestert kell hívni és fizetni. Szereld fel magad minden szakmában egy-egy olyan jó szakember telefonszámával, aki tudja, hogy csak pénzben van hajlandó fizetni, "természetben" nem.

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:39

Hát, nagyon nagy butaságot írtál... elismerésre méltó, hogy magadból indulsz ki, de nem minden nő ennyire kétbalkezes.

... és a gondolatmenetedet folytatva, azért összeállni valakivel, hogy neki fizess "természetben" a szerelésért, hááát...

2011. ápr. 1. 19:04
 16/20 anonim ***** válasza:
89%

szerintem anyagilag nem jutsz semmilyen előnyhöz, sem hátrányhoz.

hiszen ha van egy normális párod, akkor ugyanannyit fizettek a közösbe, mint amennyit kivesztek belőle. persze csak materialista szempontból. tehát ha közösen fizetitek a rezsit és a kaját, akkor ugyanannyiból jössz ki, mintha szingli lennél, azzal az apró különbséggel, hogy érzelmileg sokkal többet profitálsz szemben azzal, hogy egyedül vagy.

olvass utána: a bizalommal teli, biztonságos párkapcsolat a lélek legjobb gyógyszere.

a magányos ember szorong, befolyásolható, és rövidebb a várható élettartama.

házasodni én sem tervezek, de soha nem fordult meg a fejemben, hogy direkte egyedül éljek. az ember társas lény. tudod milyen jó érzés, hogy van egy ember a világon, akiben 100%-ig megbízhatsz, akinek a legtitkosabb vágyaidat és félelmeidet is elmondhatod, tudván, hogy megért, és nem kiröhög vagy kibeszél?

2011. ápr. 1. 19:04
 17/20 anonim ***** válasza:
71%
19,04-nek! D: Nem azt mondtam, hogy azért ne legyen szingli, hogy ne a mesternek, hanem a férjnek fizessek a szerelésért. Azt mondtam, aki a szingliséget választja, akkor számítson ilyesmire is. Tehát nem hiszem, hogy butaságot mondtam. És hogy én a szingliséget választottam, vagy így alakult az életem, az magánügy.
2011. ápr. 1. 19:54
 18/20 anonim ***** válasza:

19 : 04 - es

Te egy idealista vagy. Ami nem baj, csak a világ kib@szottul nem így működik.

Szinglinek lenni, sokszor valóban nem választás kérdése. És itt a választáson nem azt kell érteni, hogy eldöntöd, szingli leszel - e vagy sem. Ez már csak következmény.

Ha az éltedbe nem fér bele egy kapcsolat, vagy ha pontosan ha tudod, hogy nem vagy alkalmas egy párkapcsolatra, akkor ez NEM választás. Ez a szingli lét elfogadása.

2011. ápr. 3. 12:08
 19/20 anonim ***** válasza:

Tisztelt előző! Megengedem, neked ez a véleményed. De azért azt ne képzeld magadról, hogy a te véleményed alapján működik a világ :D Ez muris :)

Egyébként én nem szingli vagyok, hanem egyedülálló. A szingli létet meghagyom az USA-majmolóknak :)

2011. ápr. 3. 13:05
 20/20 anonim ***** válasza:

13:05 - ös!

Te valamit nagyon félreértettél.

A világ nem azért működik úgy, ahogy működik, mert én vagy bárki más azt mondja, hanem mert ilyen.

Szinglinek lenni nem USA - majmolás kérdése.

De ha ez neked jobb így, akkor hazudj magadnak.

2011. ápr. 3. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!