Házassággal (anyóssal) kapcsolatos kérdést kivel beszélnétek meg? Egy baráti házaspárral vagy egy pap barátotokkal?
Beszólogatók kíméljenek!!
A házaspárról még azt kell tudni, h az ő szüleik vidéken laknak, szóval náluk ténylegesen sosem volt probléma a közeli anyós.
"A pap meg az engedelmességről fog neked papolni."
Én nem tudom, hogy az egyházi embereket, miért kell a középkorba száműzni!
Én rengeteget járok templomokba, mert a munkám oda szólít, rengeteg egyháznál jártam már, és ezeket a régi dolgokat sehol sem tapasztaltam.
Pl xy felekezet xy papja olyan laza, és olyan "kedvesen" káromkodik, és olyan értelmes tanácsokat ad, hogy el sem hittem!
Én a pap-ra szavazok!
Köszi, akkor 1 pap, 1 házaspár és 1 mindkettő válasz érkezett és mindegyik ben van igazság, a papolósban talán kevesebb..
Egyéb vélemények?
OK, hogy nincs anyós-problémája egyiknek sem, de a pap pl. a családok önállóságának elkötelezett híve, szóval nem hiszem, h a feltétlen engedelmességről beszélne, másrészt pedig ha már 100 család megfordult nála ilyesmivel, szerzett némi tapasztalatot.
A házaspár pedig anyós-probléma-híján szintén tudna beszélni az önálló család kérdéséről és a mitől külön család a család-kérdésről, ami nagyon hasznos lenne a mi esetünkben.
Köszönöm, aki eddig válaszolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!