Hogyan beszélnétek le a barátnőtöket, hogy ne kövesse el élete legnagyobb baklövését?
Barátnőm elég szörnyű családban nőtt fel, a szülei naponta, kétnaponta balhéznak. Többször előfordult, hogy az apja rátámadott az anyjára és fordítva egy-egy vita alkalmával. Egyszer felhívott egy ilyen vita során, hogy menjek át, mert szüksége van rám... akkor elmesélte, hogy nem bírja tovább, az utolsó csepp az volt, hogy miközben a szülei közé állt az apja a falnak vágta és elmondta mindennek.
Most ott tart, hogy megismert egy fiút kb. féléve, akit nem szeret, csak kedvel. Erről őszintén mesélt, amikor kiöntötte a szívét. A srác mostanában megkérte a kezét és ő igent mondott, mert úgy látja ez az egyetlen egy esélye van arra, hogy kitörjön a családjából. De nem akarom, hogy végső elkeseredettségében inkább belemeneküljön egy boldogtalan házasságba és ki tudja x év múlva lehet ugyanúgy járnának mint a szülei, veszekednek és ütik egymást.
Ezért arra gondoltam, megkérem%lebeszélem, hogy ne csináljon őrültséget azzal, hogy férjhez megy, hanem egyszerűen költözzön hozzánk. Szinte a testvérek lennénk és a szüleim is nagyon szeretik. Ők is belementek abba, hogy hozzánk jöjjön. Aztán idővel a szüleimtől elköltöznénk külön albérletbe, ha már talpra álltunk és az ő élete is rendbe jött.
Mit gondoltok jó ötlet ez arra, hogy ne vágjon bele élete legnagyobb hibájába? Ti mit csinálnátok a helyembe?
Egy aggódó, szerető barátnő 19/L
Szerintem ez nagyon rendes töled :)
mondd el neki, és ha igazàból nem is menne hozzà akkor biztos téged vàlaszt
Köszönöm szépen, hogy megerősítettetek!:) Tényleg nagyon szeretném, most rendes családban élhessen és nem akarom, hogy a vesztébe rohanjon. Féltem, mert tényleg ő a legjobb barátnőm, akivel mindig mindent meg tudunk beszélni és ott segítünk a másiknak, ahol tudunk. :)
Hétfőn, amikor találkozom vele, akkor elmondom neki, hogy lássa, nem csak egy út áll előtte, hanem van másik, amit választhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!