Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváljak vagy ne? 24 éves vagyok a férjemmel 6 éve vagyunk együtt, van egy két éves fiúnk is. Nagyon boldogtalan vagyok, mert úgy érzem a férjem nem törődik velem se a gyerekével sem.
Egész nap én vagyok a kicsivel, és amikor délután hazajön, leül számítógépezni vagy TV-zni, és nem törődik velünk.
Nem bánik jól a fiúnkkal, mindent megtilt neki és folyton kiabál vele amit nehezen viselek és mindig veszekszünk. Mondtam neki azt is, hogy nem szeretem és szeretnék megint szerelmes lenni, de nem érdekelte nem változtatott semmin. Anyósomék közvetlen szomszédjában élünk, nem szeretek itt élni, pont mellettük, mert mindenbe beleszólnak, nem is akartam ide költözni, de már három éve itt lakunk. Amikor felmerül a válás hallani sem akar róla, bezár minket a szobába és nem enged ki, amíg meg nem ígérem, hogy nem hagyom el. Tegnap is rászóltam, hogy foglalkozzon kicsit a fiával, de e helyett leült gépezni. Mindent furán fog fel, lassan olyanok leszünk mint a veszekedős testvér pár csak mi néha szexelünk. Én fiatal vagyok még, és vágyom a szerelemre, a boldogságra. Nem merek elválni, szívem szerint már rég elváltam volna, de félek, hogy mit fognak szólni anyósomék, vagy hogy mi lesz a lakással, végül is van hova mennem, a szüleim befogadnának engem és a kicsit. Csak félek hogy ha elválok akkor sem válok el tőle, mert nem fogja hagyni hogy új párkapcsolatom legyen :( Nem tudom mit csináljak. A kicsi egyre nehezebben viseli a veszekedéseinket. Azzal is fenyegetőzött, hogy elveszi a fiút bosszúból amiért elhagyom, de gondolom nekem ítélni a bíró a gyereket! Megőrülnék ha elvennék a gyereket! Mit tegyek?
1. Azt már láttuk, hogy a férjed milyen egy sz*r alak, a kérdés csak az, hogy miért mentél hozzá... nem hiszem, hogy azóta változott meg. Ha mégis, akkor MELLETTED lett ilyen, amin el kéne gondolkoznod, miért. A kérdés mégis az, hogy TE mit adsz bele ebbe a kapcsolatba, a kötelező körökön (gyereknevelés, házimunka) kívül.
2. Ha nekem valaki ilyet mondana, hogy más nem szeret és szeretne újra szerelmes lenni, úgy dobnám ki azonnal, mint macskát sz*rni. Nem értem, ettől mit vártál, milyen változást. Egy biztos, én nem tepernék egy olyan nőért, aki nem szeret, és úgy látom, ezzel a férjed is így van.
Visszaút viszont ebből nincs, mert ezek után nem fogod tudni elhitetni vele, hogy van még értelme a házasságotoknak. Húzza, ameddig lehet, aztán majd elváltok. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!