Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(mondjuk válás téma) 35/N Mit tegyek? A barátommal (kb. korombeli) másfél év után szakítottam, mert úgy éreztem, nem hozzám való. A szex és a lelki dolgok stimmeltek.
Szerintem pénzéhességről akkor beszélhetünk, ha a nő csak elvárja hogy a pasi minden luxust biztosítson neki, ő viszont nem tesz érte semmit csak a körmeit lakkozza. A kérdező nem ilyen. a kérdező karrierista, és olyan férfit képzel el maga mellett aki ügyes, talpraesett és a jég hátán is megél.
Én nem vagyok karrierista, nem mennék Indiába vagy a Bahamákra nyaralni, pedig lenne pénz rá, de engem nem érdekel. Én olyan férfit keresek mint a kérdező, azzal a különbséggel hogy a talpra esettsége ne pénzszerzésben nyilvánuljon meg, hanem egyéb hozzáállásában. Nagyon ritka ez az ember típus. Általában a férfiak is csak nyafogni tudnak meg a főnökre panaszkodni. Én meg ettől megyek falnak :)
Szóval kérdező, ha úgy érzed hogy agyadra megy a pasi hozzáállása a dolgokhoz (most az mindegy hogy más szerint jó vagy rossz, a lényeg hogy neked milyen) akkor nem szabad vele folytatni. Ha azt hiszed hogy gyerek miatt kéne valaki aki megcsinálja már, akkor arról lehet szó esetleg, ha egyébként rendes pasi és jól megvagy vele, csak nem fogtok együtt maradni. De nem vezet jóra ha a másik bizonyos hozzáállása ennyire idegesít. Én is voltam így, nem is egyszer, és kiléptem. Engem a nyámnyilaság tud teljesen feldühíteni :)
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!