Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem bírjuk már egymással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírjuk már egymással férjemmel. Fiatalok vagyunk, évek óta együtt, de megmérgezzük egymás életét. Panaszkodhatok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 21:32
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Az új munkahelyén még csak most kezdett, de a korábbin az utolsó héten tudták meg a kollégák, hogy nős. Igazából attól félek, hogy majd 1-2-3 év múlva derül ki, hogy nem tudunk már sehogy együtt élni, és féltem mindkettőnket, hogy nem tud majd továbblépni. Nekem férjem az első kapcsolatom, tényleg komolyan gondoltam az örökkét és a jóban rosszbant. Férjem elég depresszív ember, rengeteget kellett őt támogatni, minden szempontból. Erre megkaptam ma, hogy nem támogatom őt, nem értem meg. Ez nagyon rosszul esett, hiszen a munkanélküliség hónapjaiban én dolgoztam napi 15 órákat, az én szüleimnél éltünk és ezt még soha nem hoztam fel neki egy fél szóval sem. De erre azt mondja, nem támogatom őt. A gyerek témához még annyit hozzátennék, hogy anyósom és férjem keresztanyja nagyon ellenzi a dolgot...
2011. márc. 8. 22:52
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket. Próbálok nyugodtan beszélni, fel se emelem a hangom. Beszélni már régen nem tudunk. Most megkaptam, hogy mindig csak nyaralni akarok, meg moziba menni. Bevallom, bűnös vagyok: kolléganőm meghívott minket moziba, kaptunk rá pénzt (mi adtunk neki 15 ezer ft értékben koncertjegyet, ő adott 2000 Ft-ot, hogy menjünk el moziba). És felvetettem, hogy valamikor el kéne menni, mert kérdezték már, elmentünk-e. (Novemberben kaptuk a "jegyeket"). Erre ma ezt is felhozta, hogy mindig csak moziba akarok menni. Hozzáteszem, utoljára 2009-ben voltunk moziban, nyertünk rá jegyet. Máshová se járunk szórakozni, kirándulni, csak napi 12-15 órákat dolgozunk.
2011. márc. 8. 22:56
 23/29 anonim ***** válasza:

biztos ő az akivel meg akarsz öregedni?

biztos őt akarod a gyereked apjának?

el tudod képzelni hogy babázik?

akar egyáltalán valaha gyereket? (abból kiindulva hogy itt elég sokan kérdezik,hogy hogy mondják meg a párjuknak,hogy sose akarnak gyereket)

2011. márc. 8. 22:59
 24/29 anonim ***** válasza:
Havi 450 ezer a rengeteg pénz. Nem értem miért panaszkodsz megélhetési gondokra.
2011. márc. 9. 12:51
 25/29 Minii Vikii ***** válasza:

Szia.

Szerintem ne erőltesd a baba ügyet. Majd magától jön az ügy. Még fiatalok vagytok, ne kapkodjatok.

Remélem minden rendbe jön!

14/L

2011. márc. 9. 13:35
 26/29 A kérdező kommentje:
12:51-es, tudom, hogy rengeteg pénz, más lényegesen kevesebből él.Pont ez a baj, hogy látom, hogy nem kevés pénz, de férjem szerint ebből nem lehet megélni.
2011. márc. 9. 17:07
 27/29 anonim ***** válasza:
Őrület. Moziba járni nem bűn, hát még koncertre. Minek az élet, ha csak a pénzt számoljuk? Neked egy másik hapsi kell, ha lehetséges, vagy az önállóság.
2011. márc. 10. 09:03
 28/29 anonim ***** válasza:
Kell neked egy depressziós embertől gyerek bocs de gyenge idegrendszerű ezt a gyerek is örökölheti biztos hogy ezt akkarod.
2011. márc. 10. 23:51
 29/29 anonim ***** válasza:
ne erőltesd rá a gyereket.én megtettem a férjemmel,mindig megkapom,hogy én akartam,nem igazán segít a gyerek körül.inkább beszéljétek meg,tényleg akar-e gyereket,ha nem,keress mást,aki ugyanúgy akarja a kicsit.fiatal vagy még.
2011. márc. 11. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!