Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem bírjuk már egymással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírjuk már egymással férjemmel. Fiatalok vagyunk, évek óta együtt, de megmérgezzük egymás életét. Panaszkodhatok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 21:32
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy nem most gondoltam, hiszen pl. szedem a fogamzásgátlót, meg egyébként is, tényleg nem mostanra terveztük. Csak felvetettem, hogy ha úgy van, ősszel akár bele is vághatunk. Az még kb. fél év. A "vicces" az, hogy lehet, hogy nem is lehet gyerekem...
2011. márc. 8. 21:49
 12/29 A kérdező kommentje:
Meg szerintetek a 400-450 ezer Ft-os fizetés egyenlő az anyagi bizonytalansággal? (Abban igaza van, hogy ez csak most ennyi, mármint nem régen. Eddig 300-350 közt volt)
2011. márc. 8. 21:50
 13/29 anonim ***** válasza:

Ha állandóan veszekedtek,akkor ne akarjatok gyereket! Neki nyugodt,szeretetteljes légkörben kellene felnőnie!

Ha nem tudtok békében együtt élni,akkor úgyis válás lesz a vége. Ez pedig a gyereknek lenne a legrosszabb.

2011. márc. 8. 21:50
 14/29 anonim ***** válasza:

ennyi fizuból 6 gyereket is el tudsz tartani:)

ha konkrétan MOST vágnátok bele,akkor is minimum másfél év mire abból baba van...fogamzásgátlónak kell fél év,utána ha első hónapban sikerül is,9 hónap mire megszületik...de hát ritka hogy 1. hónapban összejön a baba

miért irtad hogy nem is biztos h lehet gyereked?

30 évesen pedig annyira már nem fiatal egy gyerekhez

2011. márc. 8. 21:52
 15/29 anonim ***** válasza:

mi 150+65ezerből ésünk négyen (a férjem, a férjem legjobb barátja, én és a baba) albérletben! 1eske voltam.

Jahm elléptem aludni, majd holnap rádnézek!

2011. márc. 8. 21:54
 16/29 A kérdező kommentje:
PCOS, és eddig még nem sikerült peteérést produkálnom, pedig jártam már több dokinál is. Tényleg nem vagyunk annyira fiatalok, mire ebből gyerek lenne, 26-27 éves lennék. Ő 31-32. Meg nem kor kérdése, 7 év kapcsolat, együttélés, házasság után miért ne jöhetne? Vagy legalább lássam, tartunk valahová. Majd 5 év múlva akarja közölni, hogy nem akar gyereket?
2011. márc. 8. 21:55
 17/29 A kérdező kommentje:
Teljesen kétségbeestem. Nem ez az első veszekedésünk, már napi szinten ez van. Tegnap is veszekedtünk. Bár ott én voltam a hibás, mert kiakadtam, hogy a kollégái nem tudják, hogy nős.
2011. márc. 8. 21:56
 18/29 anonim ***** válasza:

és azt is megmondja hogy mikor akar gyereket?

mert ezek szerint nem 1-2 éven belül (mert ahhoz most kellene nekikezdeni)

főleg ha lombikos baba lesz,az elég sok idő

mióta dolgozik ott hogy a kollégái nem tudnak rólad? gyűrűt se hord?

2011. márc. 8. 22:40
 19/29 anonim ***** válasza:

Ha ez a kifogás ennyi fizetés, hogy emiatt nem lesz gyerek esetleg, akkor az nem valami jó. Akkor sosem semennyi nem lesz elég. Ennyi azért már eléggé anyagi biztonságnak kellene legyen.

Én nem pártoltam sosem a megmérgezzük egymás életét. Sok esetet látok, hogy totál tönkremennek bele, és nem mernek változtatni. Én még gyerek előtt változtatnék, ha már gyerek nélkül így álltok, gyerekkel még nehezebb lehet, eleinte legalábbis.

Remélem lenyugszotok, és nyiltan megbeszélitek ki mit akar!

2011. márc. 8. 22:46
 20/29 anonim ***** válasza:

Együtt élni nagyon nehéz! Csak keveseknek sikerül, kivált mindjárt az első házasságban. Veszekedéssel semmire sem mentek. Inkább tanuljatok erőszak mentes kommunikációt, empátiát, olvassatok lélektani könyveket. Itt kezdhetitek kis rövid párbeszédmintákkal:

[link]

[link]

2011. márc. 8. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!