Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírjuk már egymással férjemmel. Fiatalok vagyunk, évek óta együtt, de megmérgezzük egymás életét. Panaszkodhatok?
Ha állandóan veszekedtek,akkor ne akarjatok gyereket! Neki nyugodt,szeretetteljes légkörben kellene felnőnie!
Ha nem tudtok békében együtt élni,akkor úgyis válás lesz a vége. Ez pedig a gyereknek lenne a legrosszabb.
ennyi fizuból 6 gyereket is el tudsz tartani:)
ha konkrétan MOST vágnátok bele,akkor is minimum másfél év mire abból baba van...fogamzásgátlónak kell fél év,utána ha első hónapban sikerül is,9 hónap mire megszületik...de hát ritka hogy 1. hónapban összejön a baba
miért irtad hogy nem is biztos h lehet gyereked?
30 évesen pedig annyira már nem fiatal egy gyerekhez
mi 150+65ezerből ésünk négyen (a férjem, a férjem legjobb barátja, én és a baba) albérletben! 1eske voltam.
Jahm elléptem aludni, majd holnap rádnézek!
és azt is megmondja hogy mikor akar gyereket?
mert ezek szerint nem 1-2 éven belül (mert ahhoz most kellene nekikezdeni)
főleg ha lombikos baba lesz,az elég sok idő
mióta dolgozik ott hogy a kollégái nem tudnak rólad? gyűrűt se hord?
Ha ez a kifogás ennyi fizetés, hogy emiatt nem lesz gyerek esetleg, akkor az nem valami jó. Akkor sosem semennyi nem lesz elég. Ennyi azért már eléggé anyagi biztonságnak kellene legyen.
Én nem pártoltam sosem a megmérgezzük egymás életét. Sok esetet látok, hogy totál tönkremennek bele, és nem mernek változtatni. Én még gyerek előtt változtatnék, ha már gyerek nélkül így álltok, gyerekkel még nehezebb lehet, eleinte legalábbis.
Remélem lenyugszotok, és nyiltan megbeszélitek ki mit akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!