Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 18 F vagyok, nem rég léptem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 F vagyok, nem rég léptem ki egy 3,5 éves kapcsolatból a környezetében élők miatt. Hogyan felejtsem el? Ha kikerül ebből a közegből, érdemes lehet újrakezdeni, ha úgy jön ki a lépés? Tisztességes ilyen állapotban egy másik kapcsolatba belemennem?

Figyelt kérdés
Durván a depresszió jeleit mutatom, nem tudok túllépni rajta, és egyre nagyobb hülyeségek jutnak eszembe, szakemberre pedíg nincs pénzem. Belementem egy új kapcsolatba elég hamar, de nem tudom, hogy igazán szeretem, vagy csak felejteni akarok. Most egyértelműen azt érzem, hogy többet érzek iránta, de lehet, ez csak egy illúzió...
2011. márc. 7. 23:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

elmondásod szerint:

a lány bizony egy áldozat. Egy buta család nyomása alatt van. Szerintem, ha nála is jelentkezett a befeléfordulás, nem mindig tud jó döntéseket hozni. Ha ő könnyen elengedett, később biztosan bánni fogja. Ahogyan te is - most.

Depi ügyben azért van hatásos szer, ami átsegít ezen az időszakon. Szólj, ha kell ilyen.

Talán türelmesnek kellene lenned, hátha később kialakul még belőletek valami. Ha más lány oldalán vigasztalódsz, lehet jó, de - mint kiderült- nem mindig hatásos megoldás... hosszútávon.

2011. márc. 14. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!