Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Anyukám megcsalja apukámat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukám megcsalja apukámat, most mi lesz?!

Figyelt kérdés
Nem hiszem el.... :S Ma telefonált anyám barátnője kiment nappaliból én meg apukámmal tv-t néztünk,én bementem szobámba ami konyha mellett van és azt hallottam,hogy anyám mondja:este is irt,veszekedtünk smsbe,akar találkozni én nem merek,meg álandóan ba**ogat smsbe....veszekedtem vele,meg még valamit mondott utánna meg elkezdtek dumálni a valóvilágról...:D mielőtt letették megint másról dumáltak és anyám mondja,hogy találkoztam vele vagyis láttam,eltudod kébzelni milyen rossz volt látni,hogy vele sétál(gondolom feleség v másik csaj).... Most mit csináljak....igy is idegbeteg vagyok sulim miatt nem sokára éretségizem erre ez itt jön.... :S Mit csináljak? 14/L
2011. febr. 27. 11:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

A családi légkör rendben van, anyudék jól elvannak, a nyaralást tervezgetitek, most adtátok le a jelentkezési lapot stb. Nem hinném, hogy olyan szörnyen de szörnye keserves életed lenne. Az hogy " istenem kiséretségim lesz " az nem akkora probléma, ezen mindenki túlesik (pl.: írásbeli felvételi stb.) Nem kell ezen problémázni. Az életedben még millió ilyen és nagyobb vizsgád lesz úgyhogy most nem dőlt össze a kicsi világod, mert mekkora stressz zúdult rád de azért a nyaralást tervezgetitek egyött nevetgéltek. Az meg, hogy a nagyszüleid "betegek" nem hiszen hogy a nap 24 órájában foglalkoztatat. Ennyi erővel siránkozhatnék azon is, hogy a nagynéném unokatestvére rákos.

Másik pedig az hogy fogalmad sem lehet róla, hogy miért "csalja" anyukád az apukádat. Lehet nem működik a szex, vagy csak egy múló pillanat volt. Mindenesetre szeret titeket. stb.

24/L

2011. febr. 27. 12:57
 22/27 anonim ***** válasza:
Gondolj azokra akiknek szintén milyen " szép kis életük lehet " akiket az alkoholista apjuk ver, vagy lelki terrorban tartják őket, vagy éppen az éhség szélén állnak...
2011. febr. 27. 12:58
 23/27 A kérdező kommentje:
Jólva na!nekem meg ez a problémám!!!
2011. febr. 27. 13:19
 24/27 anonim ***** válasza:
27%
Én elmondanám apámnak, ezt diktálja a becsület.
2011. febr. 27. 13:41
 25/27 anonim ***** válasza:
61%

Én is elmondanám, ha biztos lennék benne. Ha nem szólok kb. közreműködök. Ahhoz csak gratulálni tudok, ha valaki hagyja, hogy a szeme előtt alázzák meg azt,aki felnevelte.

Viszont kérdező nálatok szerintem nincs szó megcsalásról, ez még nem utal arra.

2011. febr. 27. 13:53
 26/27 anonim ***** válasza:

Szerintem is előbb meg kéne bizonyosodnod arról, h tényleg megcsalja e. Ezek a jelek még nem egyértelműek.

Még az is lehet, h félreértettél valamit, de nagyon, és tegyük fel elmondod apudnak... Ő elkezdi gyanúsítani anyudat, aki nem is lépett félre. S lehet pont emiatt romlik meg a házasságuk... Ne fecsegj azelőtt, mielőtt nem tudsz biztosat... Én ezt tudom tanácsolni..

üdv.

2011. márc. 1. 16:12
 27/27 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, és mondd meg neki, hogy vagy hagyja abba, vagy váljon el, de ne hülyéskedjen. A suli miatt meg ne idegeskedj, az egy másik téma.
2011. márc. 7. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!