Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám megcsalja apukámat, most mi lesz?!
A családi légkör rendben van, anyudék jól elvannak, a nyaralást tervezgetitek, most adtátok le a jelentkezési lapot stb. Nem hinném, hogy olyan szörnyen de szörnye keserves életed lenne. Az hogy " istenem kiséretségim lesz " az nem akkora probléma, ezen mindenki túlesik (pl.: írásbeli felvételi stb.) Nem kell ezen problémázni. Az életedben még millió ilyen és nagyobb vizsgád lesz úgyhogy most nem dőlt össze a kicsi világod, mert mekkora stressz zúdult rád de azért a nyaralást tervezgetitek egyött nevetgéltek. Az meg, hogy a nagyszüleid "betegek" nem hiszen hogy a nap 24 órájában foglalkoztatat. Ennyi erővel siránkozhatnék azon is, hogy a nagynéném unokatestvére rákos.
Másik pedig az hogy fogalmad sem lehet róla, hogy miért "csalja" anyukád az apukádat. Lehet nem működik a szex, vagy csak egy múló pillanat volt. Mindenesetre szeret titeket. stb.
24/L
Én is elmondanám, ha biztos lennék benne. Ha nem szólok kb. közreműködök. Ahhoz csak gratulálni tudok, ha valaki hagyja, hogy a szeme előtt alázzák meg azt,aki felnevelte.
Viszont kérdező nálatok szerintem nincs szó megcsalásról, ez még nem utal arra.
Szerintem is előbb meg kéne bizonyosodnod arról, h tényleg megcsalja e. Ezek a jelek még nem egyértelműek.
Még az is lehet, h félreértettél valamit, de nagyon, és tegyük fel elmondod apudnak... Ő elkezdi gyanúsítani anyudat, aki nem is lépett félre. S lehet pont emiatt romlik meg a házasságuk... Ne fecsegj azelőtt, mielőtt nem tudsz biztosat... Én ezt tudom tanácsolni..
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!