Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hülyeség ha nem akarok válni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség ha nem akarok válni csak elköltözöm töle? Mert szemét velem. Amugy nincs pénz 2nk nyaralására. én akarok menni. Ha azt mondanám neki hogy csak hadd én menjek egyedül az gáz?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 12:31
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem válj el tőle.

Legalább egyszer az életben helyesen cselekednél, és jót tennél valakivel.

2011. febr. 22. 13:37
 22/38 A kérdező kommentje:
nyaraláskor jön meg az étvágy és nem hagyom kihasználni magam. akik itt okoskodnak azok a "párjaik" ingyen ágyasai
2011. febr. 22. 13:41
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
sajnos én még mindig nem vágom, hogy mi a gondod o.O
2011. febr. 22. 13:43
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Igen, két kifejezés is van: ingyen ágyas vagy pénzen vett k*rva.

Két fél között az egyedüli összetartó erő a szeretet, függetlenül nyaralástól, anyagi körülményektől, életkortól, gyerektől.. Ha valakinek ajándékoktól jön meg a kedve, az beteges. Nyilván nem szerelemről szól az egész, hanem inkább az eltartottak hálájáról némi apakomplexussal. (Ugyanis egy független nő nem szorul ilyesmire, és számára is örömöt okoz, ha együtt van a párjával..)

2011. febr. 22. 13:47
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Ja, bocs, a kérdésre elfelejtettem válaszolni. Költözz el tőle, és idővel talán megjön az eszed, rájössz, hogy nem is szereted azt az embert, csak függsz tőle. Menj el nyaralni egyedül (saját pénzből), hogy lásd, milyen életet is élhetnél, függetlenül, szabadon, egy olyan férj nélkül, akit csak kényszerből viselsz el. Szerintem a férjeddel nincs túl nagy baj, de te már nem szereted, egyszerűen csak biztonságot nyújt számodra, csak még nem jöttél rá.
2011. febr. 22. 13:51
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi,de én nem szolgáltatást nyújtok a páromnak az ágyban,hanem szeretkezünk,mindkettőnknek jó,nemcsak neki.
2011. febr. 22. 13:51
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz valaki"ingyen ágyasa" lenni, lehetsz k...va is,az tényleg kap pénzt a szolgáltatásaiért. A házasság azért másképp működik.
2011. febr. 22. 13:55
 28/38 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem b@romi gyerekes, önző és anyagias vagy. Ez nem sértés, ez az igazság. Tipikus eset vagy mindháromra. Nem akar téged senki sem kihasználni, TE használod ki a férjedet. Ha neked a nyaralás fontosabb - vagy annyira fontos mint a szex, akkor nehogy azt mondd már hogy te szereted őt... Ő viszont kíván téged és valószínűleg szeret is.

Amúgy hogy érted azt hogy szemétkedik?

A másik meg: mi az hogy ingyen ágyas? Az a normális nálatok, hogy szexért nyaralás? Pfff... Én szeretem azt a férfit akivel lefekszem, és nem várok el tőle cserébe(?) semmit, mivel ugyanúgy szeretek vele lenni mint ő velem. Nincs miből elmenni nyaralni, fontos dolgokra kell a pénz. És talán még frigid is vagy, ha neked csak a nyaraláskor jön meg az "étvágyad"... Vagy akkor nem a férjeddel szoktál lefeküdni.

23/N

2011. febr. 22. 14:03
 29/38 anonim ***** válasza:
96%
14:03-as vagyok. Kérdésre a válasz: válj el, így jót teszel a férjednek (szponzorodnak). És csakis a saját pénzedből menjél nyaralni! Nehogy már ő adja a nyaralásodra a pénzt amit tőle sajnálsz.
2011. febr. 22. 14:17
 30/38 anonim ***** válasza:
78%

14:03- nak:

Az ingyen ágyassal a kérdezőt idéztem, ha nem olvastad volna. Merthogy ő ezt olyan megrovóan írta, mintha ésszerűbb lenne pénzes k*rvának lenni.. holott aki szereti a párját, az egyik kategóriába sem tartozik bele.

Ezt a két jelzőt szokta a két tábor egymás fejéhez vagdosni.

2011. febr. 22. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!