Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség ha nem akarok válni csak elköltözöm töle? Mert szemét velem. Amugy nincs pénz 2nk nyaralására. én akarok menni. Ha azt mondanám neki hogy csak hadd én menjek egyedül az gáz?
A kérdező már legalább 2x irt ki erről kérdést, hónapok óta ezen pörög.
Válj el. és menj el nyaralni. no komment.
"igénytelen neki minden jó."
Hát ez látszik rajtad is. :S
Nos...
A kérdés eleje:
Hülyeség, hogy nem akarsz válni, csak költözni. Azért hülyeség, mert mindezt "nevelési" szándékkal teszed, azt hiszed, pánikba esik, hogy elveszít, visszakönyörgi magát, te meg nagy kegyesen megbocsátod, hogy elhagytad, és minden úgy lesz, ahogy te akarod. Hát baromi nagyot tévedsz. Én ilyen (ha a párom elköltözik) rögtön beadnám a válópert, menjen, ha akar. Nagyon szeretem és biztosan rossz lenne nélküle, de a zsarolást nem tűröm el. Másrészt, még ha be is jönnek a számításaid: kb. 2 hétig kinyalja a s*gged, utána minden olyan lesz, mint most. Mert kutyából nem lesz szalonna, nem fogod tudni megváltoztatni. HÜLYESÉG AZT HINNI, hogy igen.
Azt meg már meg sem említem, hogy a szeretet azt jelenti, hogy olyannak fogadod el és szereted, amilyen, nem akarod, hogy más legyen. Ha még emlékszel az esküre: nemcsak a házasság szól örökre, hanem a szeretet is.
Ami a nyaralást illeti: nem "gáz", hanem SZEMÉTSÉG.
Miért is járna neked több, mint a férjednek? Ha ennyire nincs pénzetek, a te nyaralásodat is inkább meg kellene spórolni, hogy legalább annyi tartalékotok legyen. Nem kell minden elherdálni, amit megkerestek.
Ha meg mégis ezt akarjátok, miért nem mentek olcsóbb helyre ketten, vagy miért nem mentek 1 év múlva, amikor már 2 főre is van pénz? Megmondom: mert baromi önző vagy.
Őszintén: ott akarod hagyni, de nem akarsz válni, egyedül mennél nyaralni, mert nincs pénz, és még a férjed a szemét???
Tedd össze a két kezed, hogy van melletted férfi, és adj hálát a sorsnak, hogy nem dobott még ki a p...ba!
Amint megjön az esze, nem kell többé azon filóznod, hogy váljál-e vagy sem, megteszi helyetted.
:)
Ha nincs nyaralás, nincs szex.
Remek hozzáállás.
Akinek csak a pénz hozza meg a kedvét a szexhez, azt a k..nak hívják, és örülhet, ha valaki elvette feleségül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!