Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha "apuka" a bíróság által meghatározott gyerektartást fizeti ami fix 10000ft. Ez mikor emelhető?
Figyelt kérdés
Ezt 2 éve fizeti. Mikor emelhető? És arra a bíróság nem kötelezheti, hogy tanévkezdéskor, vagy a gyerek szüli vagy névnapján, vagy karácsonykor egy kicsival többet fizessen? Mert amúgy soha egy fillérrel nem ad többet, nem is látta a gyerekét már 5 égész éve!!!!! Erre nincs valami jogszabály, Mármint a fizetésre?2009. febr. 13. 12:49
21/24 anonim válasza:
És te normális vagy előttem szóló? Miről beszélsz? Nem máshová akartál írni????
22/24 anonim válasza:
Megint én vagyok.... helyesbítek, nem az előttem szólót szólom le, hanem az első oldalon az utolsó válaszolónak szántam. Bocsi, csak nem lapoztam.
23/24 anonim válasza:
Mi a gondod utolsó?Én vagyok az első oldal utolsója.Mi nem tetszett Neked?Én csak leírtam hogy nálam hogy volt az egész!Vagy nem erről szólt a kérdés? Már bocsi....
24/24 anonim válasza:
Az Utolsó vagyok...
A kérdező kérdésére pár mondatot reagáltál, míg az előtted szólót szól leszóltad. Neki ez a véleménye, egyébként veled értek egyet, csak nem így kellene leírnod... de nem akarok okoskodni, sem veszekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!