Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha "apuka" a bíróság által meghatározott gyerektartást fizeti ami fix 10000ft. Ez mikor emelhető?
Ne a szulinapra, nevnapra kerjel penzt, hanem a kotelezo kifizetnivalokra! Az ovi, az iskola kezdesre, ha beteg a gyogyszerre, arra, amit muszaj megvenned.
Szerintem ha bemesz a gyamugyre, segitenek megfogalmazni neked egy levelet, amit a birosagra eltudsz kuldeni. A gyamugyon tudjak a jogokat, es ha kifogsz egy segitokesz ugyintezot, par mondatban megfogalmazza neked, hogy hogyan juthatnal tobb penzhez!
Remelem sikerul minel tobbre szert tennetek, mert ez a penz a 0-val egyenlo!!!
Én is okoskodok, mint az előttem szólók!
Először is, ha rendszeresen fizeti az "apuka" a gyerektartást, és nincs leírva, akkor nem köteles beszállni az egyéb költségekbe! Tehát a lelkiismeretén múlik, hogy ad-e. Én hasonló cipőben járok, fix a gyerektartás, mert papíron kevés a jövedelme, és nem száll be a költségekbe, se a iskolakezdésbe, se a ruhavásárlásba, se a betegség költségeibe. Ja, és nem emelkedik a gyerektartás összege!
Másodszor: a gyámügyön én is voltam, mert egyéb problémáink is vannak... Szóval onnan tovább küldtek a családsegítő szolgálathoz, ott meghallgatott egy nő, fel vette az adataimat, és az apuka adatait, azt mondta, hogy felveszik vele a kapcsolatot és értesítenek. Na, ennek már 3 hete!!!! Most én menjek be és kérdezzek rá, hogy mi van már???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!