Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudunk segíteni neki?
Mit akarsz csinálni? Ha valaki otthagyja a völegényét egy másik valaki kedvéért, és utána meg csodálkozik, hogy öt is ott hagyták, az mit gondolt, hogy hogy lesz? Ezt csak magának köszönheti és meg is érdemelte. Egy 24 éves már egyáltalán nem gyerek, elöbb kellett volna gondolkodnia.
Idövel majd megjön az esze, és legközelebb nem viselkedik ennyire tisztességtelenül.
Hát most erre mit írjak...
A volt vőlegénye helyében én ezek után hozzá sem szólnék.
Magának kereste a dolgot, mégis mit gondolt? Otthagyja csak úgy a vőlegényét, ki tudja mennyi ismerettség után a másik pasiért. Még ha nem is szexre kellett volna neki, akkor sem hiszem hogy ezek után meg bírt volna bízni benne.
Magának kereste, vigyétek pszichológushoz.
Nem értem mi bajotok van vele. Feltételezem NEM tudta előre, hogy ez lesz a vége. Lehet hogy hülyeséget csinált, de tegye fel a kezét, aki még nem. Jééé, sehol egy kéz, milyen érdekes.
Szerintem hagyni kell egy kicsit szenvedni. Nem azért, mert megérdemli, hanem mert ki kell adni a fájdalmát. Álljatok mellette, annak ellenére is, hogy ő most ezt nem akarja. Nem tudom mennyi ideje tart ez most nála. Ha már több (lesz) mint egy hónap, akkor passz, az már kényes ügy, arra már nem mernék semmit mondani...
2:29-es: "Feltételezem NEM tudta előre, hogy ez lesz a vége. Lehet hogy hülyeséget csinált, de tegye fel a kezét, aki még nem. "
Jelentkezem: én soha életemben nem csináltam olyat, hogy otthagyom a völegényemet csakugy, minden elözetes nélkül. Tisztességes ember ELÖSZÖR lezár egy kapcsolatot és csak UTÁNA kezd egy másikba. Ha meg más mellett döntött, akkor sem fekszik le vele gyakorlatilag azonnal, és pár hét múlva meg csodálkozik, hogy csak egy kis változatosságnak kellett az ágyban. (3 hét alatt még el sem jtnék oda egy kapcsolatban, hogy EGYÁLTALÁN lefeküdjünk, mert ennyi idö alatt meg sem lehet ismerni egy embert, idegennel meg nem megyek ágyba.)
Ha ezután meg ki lesz dobva mint egy felmosórongy, akkor ne menjen a régi, eldobott partnerhez vissza.
Ezt megint sosem tettem, ami lezáródott, azt nem kezdem újra, mert az többé nem müködhet, föleg, ha a másik bizalmát megsértettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!