Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül kb egy ha egy független értékbecslő dönti el, hogy mennyit ér az ingatlan? Nem tudunk egyezni, így muszály hívnunk egyet!
Attól függ,hogy helyileg hol van az értékbecslés és maga az értékbecsló iroda mennyiért dolgozik.
pL: Mi most kértünk fel egyet(Nográd megye) és az értékbecslő 30.000 forintól indul.
A barátnőm Gödöllői és ő ott fogadott fel egy értékbecslőt..Neki 70.000 forintjába került.
ÚR ISTEN, tisztában voltam vele, hogy nem ingyen dolgoznak, de az nem gondoltam, hogy ilyen drágák!!
Békés megyéről volna szó, a ház vert falú, 120 négyzetméteres 2 kadrátos kerttel, víz ben, gáz bent , vegyes központi fűtéses, másfél éve minden nyílászáró ki lett cserélve, fürdőszoba, konyha 2 szoba, előszoba kamra, kazánház és még 3 helyiség ami nincs befejezve. A falukozponttól kicsit távol van, mert a falu szélén helyezkedik el sajnos!! kövesút van előtte, telefon bent van Az udvar nagy és van egy tavaly épült vadiúj garázs! Szerintetek mennyit érhet??
www.moling.hu
Békéscsabai vagyok, mikor lakást vettünk, 5000ft-ért tett előzetes értékbecslést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!