Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Már ott tartunk, hogy válunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már ott tartunk, hogy válunk az anyósom miatt! Más is van így?

Figyelt kérdés
Nagyon -nagy lelki trauma ért. Sajnos elvetéltem 10 hetes terhesen. Igaz gyógyszer mellett lettem terhes, de szerintem és az orvosom szerint is lett volna esély hogy egy egészséges kisbabát szüljek! De az anyósom már onnantól az abortusz mellett kampányolt, mikor még tesztet sem csináltam, csak pár napja késett. A férjemmel nagyon szerettük volna a babát, és testvére is lett volna a kislányunknak! De az anyósom mindennap azt fújta a férjrmnek, hogy minek nekünk mégegy gyerek, úgysem tudnánk nekik mindent megadni. Nem azt mondom hogy sokból élünk, de havi 200-220ezer összejön. Szerintem mások ettől kevesebből is nevelnek 2 gyereket. A férjem egyik nap azzal jött haza, hogy nem biztos hogy meg kellene tartanunk a picit, mert a drága anyukájának lehet hogy igaza van. Ezen ment a veszekedés 1,5-2 hétig, aztán sajnos a sors döntött helyettünk. Szerintem ebben a vetélésben nagy szerepe volt a sok veszekedésnek,mert addig minden rendben volt a babával. Mostmár annyira rossz a kapcsolatunk, hogy válni szeretnénk. A ro..... anyósom meg örülhet. Nem szoktam senkinek rosszat kívánni, de neki már csak 1-2 évet kívánok legalább annyi szenvedéssel, mint amennyit ő okozott nekem! Mást is kerget válásba az anyósa?
2009. febr. 6. 11:25
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon sajnálom:( Mióta vagytok házasok? Szereted a férjed? mert ha igen, akkor harcolj érte és mondd meg neki, vagy Te és a gyerek vagy a drága anyukája. Támogatjátok pénzzel anyucit? Mert ha igen lehet azért nem akart még 1 gyereket...
2009. febr. 6. 11:34
 2/25 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Én is erősen foglalkozom ezzel a gondolattal!

De mikor fiamra gondolok aki 3.5 hós,nem tudom mit csináljak!Az a helyzet anyósom a főokozója mindenek.Nagyon nehéz vele:(Ha fel jön turkál a szekrényünkbe,és kritizál,neki itt minden koszos,és persze a gyereket sem jól nevelem túlzásba viszem a gyerek féltést,és elvettem a fiát a családjától.A kisfiamra akarja erőltetni az ő akaratát,és meg akarja mondani hányszor jöhet fel.Ő szerinte nekem a nevem kuss!Én minden vagyok csak jó nem ő meg a tökéletes makulátlanul tiszta feleség,és anya.Férjemnek elmondod mindenek,és próbálja ellenem befolyásolni.Én meg bele vagyok fáradva,bár férjemmel is vannak gondok.Szinte társas magányba élek mellette,mert szinte anyára hasonlít a természete,és más mutatott mielőtt feleségül vett.

Szerintem ha nem áll ki melletted a férjed pedig nagyon egyértelmű nincs értelme elnyomva élned,mert úgy az lesz...

2009. febr. 6. 11:40
 3/25 yuda ***** válasza:
94%

Szeretném ,ha nem értenéd félre,de nem az anyósod a hibás,hanem a férjed,hogy ennyire hallgat rá.

Rossz ellenségképet választottál-ezt már a házasságotok kezdeténél tisztázni kellett volna és biztos hogy ez nem az első problémát jelentette,hogy a férjed inkább az anyja mellett áll,mint melletted,nem tudott elszakadni anyucitól-szélsőségesen fogalmazva: őt választotta helyetted,de így nem működhet egy család.

Tisztázzátok a férjeddel,ha még van lehetőség,hogy ti új családot alapítottatok,amibe az anyós legfeljebb tanácsot adhat,azt is ha kéritek,de nem ő az "irányító játékos"-de ezt legfőképpen a férjednek kell tudatosítani,mert ismered a mondást:könnyű Katát táncba vinni,ha ő is akarja.

Nálam próbálkozna csak az anyós,olyat kapna...//egyébként megpróbálta nálunk is a házasságunk elején,de le lett állítva,volt is belőle sértődés,de legalább elértem a célomat.

2009. febr. 6. 11:40
 4/25 anonim ***** válasza:
73%

Azért nem kellene teljesen az anyósra fogni,akármilyen is.

Azt a babát végülis ti sem akartátok, mert gyógyszert szedtél fogamzás megakadályozására.

Rendezd a férjeddel a helyzetet, beszéljétek át, és ha igazán mindketten akartok babát, akkor védekezés nélkül szeressétek egymást!

2009. febr. 6. 11:41
 5/25 A kérdező kommentje:

4 éve vagyunk házasok, 2 éves a kislányunk. Mikor megszületett már akkor is volt egy nagy balhénk, mert beleszólt hogy én mikor és mennyit vehetem fel a gyerekem.Egy ideig hallgattam, aztán kiborult a bili, meg volt a nagy balhé. A férjemen is észre lehetett már akkor venni, hogy nem 100%-ig van mellettünk. De aztán úgy tűnt, hogy szépen-lassan rendeződik a helyzet, egészen addig amíg nem volt szó egy újabb babáról.

Anyósom osztályvezető, úgyhogy nem kell őt támogatnunk, de mi sem kértünk tőle soha kölcsön, úgyhogy még ezért sem fújhat. Meg én is próbáltam tenni a béke érdekében. Többször volt, hogy megbeszéltem férjemmel hogy lepjük meg őt, menjünk át hozzá az unokájával. De ezek után vele én már nem akarok békülni. A férjemet természetesen szeretem, ezért is olyan rossz ez az egész válás, de már nem látom értelmét próbálkozni. Többször megígérte, hogy változik és beszél az anyjával, de sajnos ez soha nem tartott sokáig. A banya már azért is belém köt, ha ebéd után korábban jönnek át és nincs elmosogatva. Pedig ehhez aztán már tényleg semmi köze. Múltkor erre is vissza szóltam neki, ha nem tetszik, csinálja meg. Nem bírom már cérnával! Én nem is csak az anyósomat hibáztatom, tudom hogy a férjem is hibás, mert hagyja magát befolyásolni. És bizti én is hibás vagyok hogy több megjegyzését nem engedek el a fülem mellett, de már tényleg csak akkor szólok, ha teljesen betelik a pohár! Mostmár csak a kislányom tartja bennem a lelket és miatta próbálok erősnek látszani.

2009. febr. 6. 12:03
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

11:40-es vagyok!Hibába próbálsz erős maradni,sokáig úgy sem bírod!Én is azt hittem meg változik a férjem de NEM!

Én többször be olvastam neki,hogy akkor én minek kelletem meg a gyerek,hogy tönkre tegye az életünket?Mindig az volt a válasza,hogy ő többet nem csinálja ezt meg azt,meg kitart mellettünk,és anyós szeme előtt védd meg!Meg ette a fenne..

Várhatok erre egy élten át akkor sem fog változni!Azt meg pláne ne csináld,hogy Te mész anyósodhoz bocsánatért,azért is érzi magát nyeregbe!Azt hiszi,hogy otthon is a főnök anyósod mind a munkahelyén.Az ilyen ember csak rosszabb lesz,és sosem változik úgy ahogy férjed sem!

2009. febr. 6. 12:12
 7/25 anonim ***** válasza:
93%
Mi lenne, ha vennél egy nagy levegőt, és amint rendeződött a lelked, jó messzire elköltöznétek a drága anyukától? ez persze a férjeden múlik, mert feltételezem, hogy Te azt se bánnád, ha többet az életben nem kerülne az anyós a szemed elé. ha nekem az anyósom ezt merné tenni az életemmel, ha kell, atengerentúlig meg se állnék. de mint írtam, ez a férjeden múlik. ülj le vele beszélgetni erről. ha anyucifüggő, és főleg ha az anyja befolyása alatt áll, nem lesz könnyű dolgod. mégis próbáld őt rávezetni, kihez is tartozik? még mindig az anyja szoknyájához húz, vagy hozzátok, a családjához? ha nincs eredmény, én azt javaslom, költözz külön egy időre a gyerekkel, akkor a férjed remélhetőleg észbekap. ha meg nem... akkor valóban a válás a megoldás. nem kötelességed elviselni az anyja szemétségeid, neked is léteznek jogaid!
2009. febr. 6. 12:18
 8/25 anonim ***** válasza:
93%
Állj a sarkadra, és ha az anyós beszól, tiltsd ki a lakásodból. Neked nem kötelező sem beengedned, sem átmenned hozzá. Harcolj a férjedért, az anyósnak meg olvass be. Biztosan te is tudod őt kellemetlen helyzetbe hozni. Például, hogy poros a szekrény, koszos a padló, morzsás a szőnyeg... Vagy ha dohányzik, mondd neki, hogy büdös bagó szaga van, ne merjen így a gyerekhez közeledni! Sok sikert és kitartást! :)
2009. febr. 6. 12:26
 9/25 yuda ***** válasza:
96%

Figyelj!-ha ti ketten összefogtok a férjeddel,akkor nincs az az anyós,aki kimozdíthatna ebből.Értsd már meg végre,hogy nem az anyósod a hibás alapvetően,hanem a férjeddel nem tudtok összefogni.-pontosabban a férjed nem tud veled,mert az anyját választja még mindig.Érted?

Nem az anyós a hibás,hanem a férjed és ezért nem tudtad eddíg sem megoldani a dolgot,mert rossz irányba gondolkodsz,de még mindíg ugyanott vagy-vedd észre,hogy az az alapvető gond,hogy a férjed nem áll ki melletted.

2009. febr. 6. 12:29
 10/25 anonim ***** válasza:
95%
Nem kellett volna elmondani neki, hogy késik. Én is félek, hogy majd itt agitálni fog, ezért úgy döntöttünk a párommal, hogy majd a szülőknek szólunk, amikor 12-14 hetes leszek (előbb essek teherbe). Aztán sértődjenek. Nekem fontosabb a nyugalmam a feléjük nyújtott beszámolóknál. Amúgy részükről az indiszkréciót elkerülendő, mi arról sem szóltunk, hogy rajta vagyunk az ügyön.
2009. febr. 6. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!