Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tartják az elvált apák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tartják az elvált apák a kapcsolatot gyermekeikkel?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek! Végzős egyetemista hallgató vagyok. Szakdolgozatomat a válás utáni apa-gyermek kapcsolat problémaköréről írom. Összeállítottam egy kérdőívet, olyan apáknak, akiknek a válás után a gyermekük az anyánál maradt. Kérek minden olyan apát, aki ebbe a helyzetbe került, hogy töltse ki a kérdőívemet. Nagyon-nagyon hálás lennék azoknak, akik szánnak rá néhány percet.

A kérdőív letölthető: www.gmail.com -ról

Login név: elvaltapak

Jelszó: koszonomszepen

Itt a beérkező leveleknél "Kérdőív elvált apáknak" címen a mellékletből letölthető.

Ha kitöltötték, kérem küldjék el az elvaltapak@gmail.com -ra vagy a kyldyk@gmail.com -ra.

Előre is köszönöm a segítséget: Ildikó

2009. febr. 3. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Én ugyan házas nő vagyok, elolvastam a kérdőívedet. Kizárólag az apa szemszögéből vizsgálod a problémát, vagy esetleg a gyermek részéről is fogod majd? Szerintem rengeteg olyan felnőtt van, akik tudnának mesélni, hogy nekik milyen volt amikor ők voltak az elvált szülők gyermekei. Vagy erre már nem terjed ki a szakdolgozatod?

Üdv.

2009. febr. 3. 11:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vágom hogy lehet ide belépni. Nálami a www.gmail.com, ha be van írva, automatikusan átvált arra hogy mail.google.com, és ott beléptet a saját leveleimhez. Linkeld be rendesen légyszi.
2009. febr. 3. 12:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
az előző válaszolónak, akkor lépj ki a sajátodból, van egy olyan hogy kilépés, és akkor utána be tudod majd írni az azonosítót, meg a jelszót.
2009. febr. 3. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!