Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Gyűlölöm és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Gyűlölöm és szeretem is, és babát várunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy párom, akitől babát várok, 21hetes vagyok. (van két kislányom a házasságomból)

A párom kb. másfél hónapig folyamatosan hulla részegen jött haza, többször megfenyegetett, hogy ha megszülöm a babát, megöl, és így ő nevelheti fel.

Aztán leültünk, megbeszéltük szilveszterkor, és megígérte, nem iszik többet. Eddig be is tartotta, kemény 6napig. Viszont most volt a névnapja. Úgy döntött, elmegy az anyjáékhoz egy kis faluba (elég messze van) és ott tölti, de este jön. Este hívom, mindjárt jön volt a válasz. De nem jött. Ma hívom, azt ígérte, 9re (este) itthon lesz, de nem jött. Sőt! Még én vagyok a szemét amiatt, mert várom haza.

Hozzáteszem, hogy a picire orvosi utasításra vigyázni kell, mert véreztem, görcsölök, és ha nagyon ideges vagyok, akár el is mehet. Ezt tudja, ott volt az orvosnál velem. Mégsem érdekli.

Ilyenkor gyűlölöm! De amúgy meg szeretem. Nem rég óta vagyunk együtt, de az elején nem ilyen volt, ezért is vállaltam a kapcsolatunkat.

Mit csináljak? Ha elhagyom, akkor tuti kinyírat, hogy a gyerek vele legyen. De mi lesz akkor a lányaimmal? Az apjuk nem lehet velük (de ez más téma).

Ha meg vele, akkor ez megy,míg élünk?

És nem viccből fenyegetőzik, hanem mint kiderült, embert is ölt már.... (erről pár napja tudok)

Azért kérek tanácsot tőletek,mert Ti nem ismertek, és így pártatlanul tudtok tanácsot adni!

2011. jan. 8. 21:47
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%
Hát komolyan az jutott az eszembe nekem is, hogy jól meg kellene mérgezni. A lányokat mindenképpen az apjuknak, és fontold meg, amit írtam a kórházról. Ott tudsz jogi segítséget is kérni, több emberrel beszélni. MOndom, a háziorvosodnak mondj el mindent, és kérd meg, dugjon be a kórházba veszélyeztetett terhesként. Nem tudom, ez mennyire megoldható. Aki időt nyer, életet nyer. Aztán... valahogy el kellene tűnni az országból.
2011. jan. 8. 22:38
 32/54 anonim ***** válasza:
100%
Ami eszembe jutott a többiek már leírták..viszont töröld majd az előzményeket a gépedből,vagy jelszavazd le a gépet,sosem lehet tudni..nehogy itt bukj le..kitartás nektek,remélem meg tudod valahogy oldani a helyzetet!!
2011. jan. 8. 22:39
 33/54 A kérdező kommentje:

Igen, a kórház is megoldható, a nődokim biztosan belemenne...

De utána? Tudja hol a kórház, biztosan bejönne.

Külföldre? És a kicsi? Őt hogy viszem ki? Pláne miből?

Mégha valami rokonnál elbújhatnánk....

2011. jan. 8. 22:40
 34/54 anonim ***** válasza:
100%
Így van, az előzményeket töröld mindenképpen.
2011. jan. 8. 22:40
 35/54 A kérdező kommentje:
Erre nem gondoltam. Akkor a gépen is nagytakarítok majd! Köszi!
2011. jan. 8. 22:41
 36/54 anonim ***** válasza:
100%
A kórházba nyugodtan bemehet meglátogatni, de ott nem tud fenyegetni (részegen ki is dobnák), te is meg tudnál nyugodni, és a baba is biztonságban születne meg. Addig is tudsz gondolkodni, és ott is ötleteket, segítséget kérni. Ezt intézd el mielőbb, mert odahaza részegen veszekszik veled, és a lányok is látják, de ha kórházba kerülsz, alapja is lesz, hogy a lányok az apjukkal legyenek. És így talán nem érzi meg, hogy menekülni készülsz, mindent ki tudsz találni.
2011. jan. 8. 22:43
 37/54 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem is ez lesz!

Pénzt is tudnák csinálni pár dologból, pl a laptopomból... és így kihúznánk egy ideig.

2011. jan. 8. 22:45
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor most törölj minden előzményt, és kövesd a tanácsainkat. Vissza tudsz majd keresni ide később, ugye? A jelszavadat se mentse ez az oldal, ne tárolja a böngésződ a jelszót! Szorítunk! Még van egy kis időd, tudsz gondolkodni, és a kórházban testközelből többet, jobban tudnak segíteni!!
2011. jan. 8. 22:47
 39/54 A kérdező kommentje:

Igen, ez lesz, és köszönöm mindenkinek!

Remélem úgy alakul, ahogy szeretném!

2011. jan. 8. 22:48
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
Még valami. Az e-mailedből is töröld a kérdésedre érkezett válaszokat!! A kukából is!
2011. jan. 8. 22:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!