Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Gyűlölöm és szeretem is, és babát várunk?
Sziasztok!
Van egy párom, akitől babát várok, 21hetes vagyok. (van két kislányom a házasságomból)
A párom kb. másfél hónapig folyamatosan hulla részegen jött haza, többször megfenyegetett, hogy ha megszülöm a babát, megöl, és így ő nevelheti fel.
Aztán leültünk, megbeszéltük szilveszterkor, és megígérte, nem iszik többet. Eddig be is tartotta, kemény 6napig. Viszont most volt a névnapja. Úgy döntött, elmegy az anyjáékhoz egy kis faluba (elég messze van) és ott tölti, de este jön. Este hívom, mindjárt jön volt a válasz. De nem jött. Ma hívom, azt ígérte, 9re (este) itthon lesz, de nem jött. Sőt! Még én vagyok a szemét amiatt, mert várom haza.
Hozzáteszem, hogy a picire orvosi utasításra vigyázni kell, mert véreztem, görcsölök, és ha nagyon ideges vagyok, akár el is mehet. Ezt tudja, ott volt az orvosnál velem. Mégsem érdekli.
Ilyenkor gyűlölöm! De amúgy meg szeretem. Nem rég óta vagyunk együtt, de az elején nem ilyen volt, ezért is vállaltam a kapcsolatunkat.
Mit csináljak? Ha elhagyom, akkor tuti kinyírat, hogy a gyerek vele legyen. De mi lesz akkor a lányaimmal? Az apjuk nem lehet velük (de ez más téma).
Ha meg vele, akkor ez megy,míg élünk?
És nem viccből fenyegetőzik, hanem mint kiderült, embert is ölt már.... (erről pár napja tudok)
Azért kérek tanácsot tőletek,mert Ti nem ismertek, és így pártatlanul tudtok tanácsot adni!
Igen, a kórház is megoldható, a nődokim biztosan belemenne...
De utána? Tudja hol a kórház, biztosan bejönne.
Külföldre? És a kicsi? Őt hogy viszem ki? Pláne miből?
Mégha valami rokonnál elbújhatnánk....
Igen, szerintem is ez lesz!
Pénzt is tudnák csinálni pár dologból, pl a laptopomból... és így kihúznánk egy ideig.
Igen, ez lesz, és köszönöm mindenkinek!
Remélem úgy alakul, ahogy szeretném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!