Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Gyűlölöm és szeretem is, és babát várunk?
Sziasztok!
Van egy párom, akitől babát várok, 21hetes vagyok. (van két kislányom a házasságomból)
A párom kb. másfél hónapig folyamatosan hulla részegen jött haza, többször megfenyegetett, hogy ha megszülöm a babát, megöl, és így ő nevelheti fel.
Aztán leültünk, megbeszéltük szilveszterkor, és megígérte, nem iszik többet. Eddig be is tartotta, kemény 6napig. Viszont most volt a névnapja. Úgy döntött, elmegy az anyjáékhoz egy kis faluba (elég messze van) és ott tölti, de este jön. Este hívom, mindjárt jön volt a válasz. De nem jött. Ma hívom, azt ígérte, 9re (este) itthon lesz, de nem jött. Sőt! Még én vagyok a szemét amiatt, mert várom haza.
Hozzáteszem, hogy a picire orvosi utasításra vigyázni kell, mert véreztem, görcsölök, és ha nagyon ideges vagyok, akár el is mehet. Ezt tudja, ott volt az orvosnál velem. Mégsem érdekli.
Ilyenkor gyűlölöm! De amúgy meg szeretem. Nem rég óta vagyunk együtt, de az elején nem ilyen volt, ezért is vállaltam a kapcsolatunkat.
Mit csináljak? Ha elhagyom, akkor tuti kinyírat, hogy a gyerek vele legyen. De mi lesz akkor a lányaimmal? Az apjuk nem lehet velük (de ez más téma).
Ha meg vele, akkor ez megy,míg élünk?
És nem viccből fenyegetőzik, hanem mint kiderült, embert is ölt már.... (erről pár napja tudok)
Azért kérek tanácsot tőletek,mert Ti nem ismertek, és így pártatlanul tudtok tanácsot adni!
Ha kiderülne valakiről, hogy szándékos emberölésért jogerősen elítélték, azonnal menekülnék!
Nekem szenvedélybetegnek és személyiségzavarosnak tűnik. Ha rám hallgatsz, messzire futsz, mielőtt az esti hiradóban látunk viszont...
Az emberölés egyébként milyen körülmények között történt, mi volt a hiatalos bírósági ítélet?
Mi a munkája a párodnak? Ezek alapján maffiózónak tűnik...Remélem tévedek.
Szia!
Ahova csak tudsz, menj! Pakolj össze a kislányokkal és indulás.
Több okból:
- alkoholista ember nem "gyógyul" meg csak úgy, hiába fogadkozik.
- Gondolj a picidre, egyrészt a lelki teher is elég, de mi van ha fizikailag is bántalmaz??
- embert is ölt? na köszi!......
A gyereket pedig neked ítélik, sokat nem tehet ellene!!
Szia!
Először is feltennék magamnak néhány kérdést vele kapcsolatban. Az addig szép és jó, hogy szereted, de vajon ő szeret téged, titeket? És te szereted annyira a gyerekeidet, és a születendő picit, hogy nem teszed ki mgatokat egy ilyen részeges, mindenre képes ember szeszélyeinek?Már ne is haragudj, de akkor a világ legnagyobb marhája vagy, és mellette felelőtlen ANYA! És akkor mi van, ha fenyegetőzik, ha elhagyod, nem hiszem, hogy nem tudnál segítséget kérni, itt gondolok a szülőkre, testvérekre, rokonokra, barátokra.Szedd össze magad, és légyszíves hagyd el, mert ennek tudod mi lesz a vége: családon belüli erőszak. Csak tudod az ilyenek, már vigyáznak arra, hogy meddig menjenek el, de tudják, hogyan kell terrorban tartani egy családot. És mint írtad, nem éppen makulátlan a múltja sőt!
A gyerekeid miatt tedd meg, ne magad miatt, és ne tedd ki őket ilyen "családi környezetnek" mert az egész életüket megnyomoríthatod.
Remélem helyesen fogsz dönteni, és egy percig se felejsd el, hogy elsősorban ANYA vagy.
Kitartást, és sok szerencsét!
Ne haragudj,de itt már nem csak rólad van szó,hanem két,hamarosan három gyermekről is. Valóban ilyen apát,sorsot szánsz nekik? Az életüket veszélyezteted!
Mihamarabb kérj segítséget, hogy a közeledbe se mehessen,akár bírósági úton is.A halálos fenyegetés egy ilyen embernél nem vicc,vagyis nem lehet csak úgy szemet hunyni felette. Gondolom nem akarod hogy kinyírja az egész családot a közös gyerek kivételével....
Sziasztok!
Sajna könnyen ismerek félre embereket, ez a gond!
Innen nem pakolok, mert az az én apukám háza (sajna ő nem tud megvédeni,mert 70éves)...innen max ő mehet.
Nem ítélték el, mert nem találta meg a rendőrség. Csak nekem mondta el.
Max én tudom kirakni, de hiába megy el...utána ha megszületik a gyerek, rettegjek?
A rendőrség nem foglalkozik ezzel, mert tulajdonképpen egy becsületes, törvénytisztelő ember.... (mármint nincs semmilyen priusza)
Egyértelmű, hogy menj! Biztos, van benne vmi pozitív, ha szereted, de az nagyon eltörpül amiatt, amiket írtál... Nem hiszem, hogy fontolgatnod kéne az együttmaradást.
Én is menekültem egy gyilkos családtagomtól néhány éve, így maradhattam csak életben..
Amúgy a lányaidnak is jobb lesz.
Ó, Te szegény! Szörnyű élet elé nézel, és gyermekeidet is szörnyű életre ítéled.
De hát minden kapcsolatodból azonnal szülni fogsz?
Menekülj, ahogy mondták. És ismerkedj meg a fogamzásgátlással. Lehetetlen állapot egy rövid együttlét után azonnal szaporodni! Ráadásul ilyen selejtes egyeddel, mert "szereted".
Gondolom, kislányaid apjával is nagy gubancok voltak.
A "pici", a szerencsétlen, már most tudja, miért nem akar megmaradni, mert mi vár rá.
Vigyázz, mert választásaiddal van a baj. Ha ezt belátod, talán tudsz a jövőben segíteni magadon, távol tartani magadat az ilyen emberektől, akikhez nyilvánvalóan vonzódsz. Nagyon rossz úton jársz, és gyermekeid az áldozatok. Részeges "mostohát" szánsz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!