Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Gyűlölöm és szeretem is, és babát várunk?
Sziasztok!
Van egy párom, akitől babát várok, 21hetes vagyok. (van két kislányom a házasságomból)
A párom kb. másfél hónapig folyamatosan hulla részegen jött haza, többször megfenyegetett, hogy ha megszülöm a babát, megöl, és így ő nevelheti fel.
Aztán leültünk, megbeszéltük szilveszterkor, és megígérte, nem iszik többet. Eddig be is tartotta, kemény 6napig. Viszont most volt a névnapja. Úgy döntött, elmegy az anyjáékhoz egy kis faluba (elég messze van) és ott tölti, de este jön. Este hívom, mindjárt jön volt a válasz. De nem jött. Ma hívom, azt ígérte, 9re (este) itthon lesz, de nem jött. Sőt! Még én vagyok a szemét amiatt, mert várom haza.
Hozzáteszem, hogy a picire orvosi utasításra vigyázni kell, mert véreztem, görcsölök, és ha nagyon ideges vagyok, akár el is mehet. Ezt tudja, ott volt az orvosnál velem. Mégsem érdekli.
Ilyenkor gyűlölöm! De amúgy meg szeretem. Nem rég óta vagyunk együtt, de az elején nem ilyen volt, ezért is vállaltam a kapcsolatunkat.
Mit csináljak? Ha elhagyom, akkor tuti kinyírat, hogy a gyerek vele legyen. De mi lesz akkor a lányaimmal? Az apjuk nem lehet velük (de ez más téma).
Ha meg vele, akkor ez megy,míg élünk?
És nem viccből fenyegetőzik, hanem mint kiderült, embert is ölt már.... (erről pár napja tudok)
Azért kérek tanácsot tőletek,mert Ti nem ismertek, és így pártatlanul tudtok tanácsot adni!
Sajna nem foglalkoznak vele, amíg vér nem folyik. Ez tapasztalat családi részről sajnos. Ahhoz meg kell halni, hogy foglalkozzanak vele.
Könnyű út nincs, sajnos. Vagy vele, vagy vállalva, hogy meghalok, és a gyerekeim anya nélkül, a pici pocaklakó pedig egy vadállattal nő fel.
Egyik sem jó.
Talán ha az anyjával tudnák majd beszélni 4szemközt, ő le tudná állítani. De nagyon messze lakik... szóval nem tudom.
Elég nehéz helyzetben vagy, de nem maradhatsz vele. Ha téged bánt az egy nagy tragédia, mi lesz a gyerekekkel? És mi lesz, ha téged akar bántani, hogy szenvedj és valamelyik gyerekedet (akik nem tőle vannak) bántja?
Muszáj védelmet kérned valakitől, akár, ha elmész a rendőrségre és mindent elmondasz, hogy veszélyben vagy, mit tehetnél. Persze, ha elmennél egy időre, az is jó lenne, de egyszer vissza kell jönnöd, mert ott a házad. Elég lehetetlen helyzetben vagy, de mindent meg lehet oldani. Elsősorban azon gondolkozz el, kitől tudnál segítséget és védelmet kérni, ha elhagyod.
Ja, és alkoholizmusból csak kevesen tudnak kigyógyulni, épp azért mert neki kell akarnia és ő szerintem nem akarja. De ez még semmi az agresszióhoz képest, ami soha, de soha nem fog megváltozni. És, amikor valaki alkoholista, akkor olyan állapotban sokszor elborulhat teljesen az agya. Nemcsak a te életed van veszélyben, de azoké, akikkel együtt élsz.
Igazad van, persze. És ha a józan eszemre hallgatok, akkor tudom is, hogy lépnem kell, de merre?
Mire a rendőrség tenne valamit, addigra halott vagyok.
A lányok apja tehetetlen, mert egy szürke kis tanár, és ehhez képest ez az alak...szóval ha valami van, 5autóval tuti itt vannak a haverjai. Szóval ellene nem igazán tud senki megvédeni.
Hacsak nem talál más nőt és megy el önszántából....
Kedves utolsó!
Valahol nagyon mélyen én is ebben reménykedem.
Biztos lehetsz benne, hogy csak a jéghegy csúcsa, amit látsz. Ma még "csak" fenyeget, hogy megver, megöl, stb. Pár év múlva már ennyire sem lesz képes kontrollálni magát. Azt mondod, embert ölt?! Mondd, mire számítasz? Minden kapcsolatot meg kell vele szakítanod, még mielőtt maga alá temetne ez az egész! Uralkodik rajtad, és nem ismer el maga felett hatalmat.. Szerinted visszatartja valami attól, hogy egyszer hirtelen felindulásában rád és a családodra gyújtsa a házat? Hiszen egyszer már el tudott bújni..
A lányokat mindenképp add át az apjuknak, az ő érdekükben. Mondd azt a párodnak, hogy az állapotod miatt nem tudod ellátni őket.
Közben gondolkozz azon, hogyan tudnál menekülni. El kell tűnnöd egy időre a szeme elől.. Persze követni fog, ameddig azt hiszi, nálad van a gyereke. Nem tudod valahogy beetetni azzal, hogy elment a baba? Szerintem csak akkor szállna le rólad.. vagy még akkor sem.
Az ital nem rossz ötlet... :-)
A lányokat oda is adnám az apjuknak, biztonságosabb ott.
A kicsi.... szóval mindenkit ismer, és aki látna nagyobb hassal...szóval visszajutna hozzá. Már most hatalmas hasam van, szóval ez a része nem kivitelezhető.
Maximum az anyaotthon marad, de előbb utóbb ott is megtalál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!