Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éve váltunk a férjemtől.Hogy tudom feldolgozni, hogy elhagyott?
Szerintem is mondd el neki az érzéseidet.Lehet,hogy mail-ban jobban menne,nem lennél zavarban,és tudnál közben gondolkozni.Elvégre a férjedről van szó,nem futókaland.
Kérdezz rá egyenesen,hogy Ő hogyan érez,valóban boldog-e az új kapcsolatában,és lezárta-e magában a házasságotokat.Ha igen,sajnos el kell fogadnod.Ha nem,akkor legalább érdemes volt megpróbálni.De ne legyél tolakodó,és fogadd el a döntését mindenképpen.Ne alázd meg magad.
Minden jót,sok sikert.
Csak annak oruljel, hogy nincs kozos gyermeketek, kepzeld akkor mekkora lenne a fajdalmad, ha ugyanugy ereznel meg iranta, es menne a kicsihez, kozelebbrol is latnad, nemcsak az utcan...Megorulnel, tuti!
Talan igy kellett ennek alakulnia, talan ezert is nem lett babatok meg egyutt.
Tul fogod elni, hiszen muszaj lesz, csak arra gondolj, az vigasztaljon, hogy millio no marad egyedul, szerelmesen 1-2-3 pici gyerekkel!
Ugy tudnad elfelejteni konnyebben, ha masik varosba koltoznel, es nem latnad, hidd el rengeteget segitene!
Esetleg kulfoldre mennel.
Megegyszer elolvastam a kerdesedet, es talan megcsaltad a ferjedet, ezert hagyhatott el, erre gondoltam, de nem tudom, hogy igaz lehet e. Te tudod.
Ha megcsaltad, es o egy rendes, tisztesseges pasi volt, akkor pedig megerdemled, hogy elhagyott, nem becsulted meg a jot! Nagyon nehez rendes ferjet talalni, altalaban ok lepnek felre, talan tul biztonsagban erezted magadat, azt gondoltad barmit megtehetsz.
Azért nem tudod feldolgozni, mert Te hibáztál, "utoljára"és most vered a fejed a falba, amiért nem tudtad megbecsülni.
Vagy: Előtte a férjed is megcsalt már, aminek ugye nem volt következménye, viszont amikor te egyenlítettél, már válópert adott be. Ebben az esetben örülj, hogy megszabadultál tőle. Hogyan tedd magad túl rajta?
Járj társaságba, beszélgess, ismerkedj, légy nyitott, na nem mindenre, de semmi értelme, keresni a nagy ő-t. Mindennek eljön az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!