Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Baj ha ebben az esetben válást fontolgatok?
Szerintem itt a legnagyobb baj az nem a szex hiánya,hanem az,hogy te gyereket akarsz,ő pedig nem.Mielőtt összeházasodtatok nem volt erről szó?Szerintem egy kapcsolatban ez az egyetlen olyan dolog,amiben tényleg egy állásponton kell lenni.Ebben nem igazán vannak kompromisszumok,mert vagy akar gyereket vagy nem..
Ha hajthatatlan,de te tényleg szeretnél,akkor válj el.Tőle nem fogod megkapni azt amire igazán vágysz.Kár,hogy ez a házasság után derül ki..
Ma 21:27 ezt Te se gondolod komolyan, ugye? Mi sem vagyunk naponta 4szer a férjemmel, de 2-3 naponta minimum. És ez nem csupán ösztön, hanem mert szeretjük egymást ez testileg-lelkileg is fontos dolog.
Kérdező!
A szex fontos igen is, egy kapcsolat alappillére. Lehet hogy nem jó a feleségednek vmi, de ha kényes tma is, ezt érdemes lenne átbeszélni.
De az is lehet hogy eleve aszexuális. (tehát nem hozza lázba az, hogy ágyba bújhattok). Ebben az esetben én spec. válnék.
A nejed nem élvezi a szexet.
Hogy ez mitől van, azt nem tudjuk megmondani. Ki kéne deritened, beszélgetéssel.
Mondjuk nekem nem világos, miért vetted el, ha akkor se volt szex, de hát mindegy.
Te akkor a lakótársa vagy ezek szerint? Nincs szex, nincs közös gyerek, nem vagytok és nem is lesztek CSALÁD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!