Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy mondanátok meg az anyátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondanátok meg az anyátoknak, hogy nem kell minden nap átjönni hozzánk?

Figyelt kérdés
A páromon látom,hogy nehéz helyzetben van,de a 10hós kisfiam már nem akar enni se ha betoppan a nagyi stb.Megbeszéltük,hogy szól az anyjának,de látom hogy azt sem tudja hogy kezdjen neki....
2009. jan. 22. 12:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Engem is érdekel,hogy tálaltad be neki,és mi történt utána:D Lécíves írd le.Hátha tanulunk valamit még!Üdv:Zsuzska

2009. jan. 23. 09:30
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem mindannyiunkat érdekel akik írtunk neked.

Várjuk,hogy alakultak a dolgok.

2009. jan. 23. 09:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát tegnap át ment a párom és mondta az anyjának,hogy ne szóljon bele az etetésbe stb.betegen, ne jöjjön ki,stb.hát úgy megsértődött hogy nagyon,sőt apósom ma felhivta a páromat és leugatta hogy mit képzel magárol,meg hogy hálátlan.Tehát bazi nagy veszekedés lett belőle.Irj a privimre ha akarsz,hogy mi a gond az anyuddal.
2009. jan. 23. 11:02
 14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem még nincs vége folyt.köv.
2009. jan. 23. 11:11
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam neked!:DÜdv:Zsuzska
2009. jan. 23. 11:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt tudom neked erre mondani,hogy nehogy visszakozzatok.Igen is álljatok ki magatok mellett,hogy legyen normális magánéletetek.Nem baj,ha megsértődnek,sértődjenek legalább nyugtotok lesz.Az én anyósomék több mint 1 évig felénk sem néztek,de nem bántam.Majd mégis ők jöttek békülni.Nem mi akartunk beleszólni az ő életükbe,hanem fordítva.Mondják csak most a magukét ne foglalkozz velük.A párod meg jó ha tudja kik mellett a helye.A szüleit szeresse tisztelje,de várjátok el ezt fordítva is.Nem egy házasságot tettek már tönkre az ilyen szülők.Ne akarjatok Ti is így járni.Nem kell őket ezért sajnálni,elég primitívek lehetnek,ha nincs annyi gógyijuk,hogy mindenkinek kijár a magánélete tiszteletben tartása.Még akkor is,ha a gyerekéről van szó.

Remélem nyugtotok lesz ezután,minden jót nektek.

2009. jan. 23. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!