Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Javulhat ez még? 1 honapos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Javulhat ez még? 1 honapos házasság után hanyatt homlok menekülnék

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 20:01
1 2 3 4 5
 41/46 anonim válasza:

igen nézzétek meg együtt a következő filmet [link]

mi is 19 év házasság után is volt mit tanuljunk belőle mindenkinek tudom ajánlani a házasság előtt és után

2010. dec. 17. 21:52
 42/46 anonim válasza:
elnézést az előbbi film magyar címe: szerelem próba___ [link]
2010. dec. 17. 22:00
 43/46 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Feltételezem a pasi egy idösödő lúzer aki közel a 40 hez még egyedül van és hiányzik neki a család. Így kereset 1 fiatal buta, nincstelen libát aki szül neki pár kölyköt.

Te meg azt hited megfogtad az isten lábát,élhetsz gondtalanul és most koppansz. Ha így áll a helyzet eszedbe ne jusson szülni.

2010. dec. 17. 22:41
 44/46 anonim ***** válasza:

1. Tudod kérdező én suzeretek bulizni, de szilveszterkor kifejezetten utálok bárhova is menni, hacsak nem a barátnőm szervez egy nagyon kis körű házibulit. Egyébként én ilyenkor a párommal szeretek a legjobban otthon lenni kettesben, borozgatni, francia sajtokat enni vagy fondüzni és átszeretkezni az éjfélt. Fogadd el, hogy vannak olyan emberek, akik szerint ez is normális, meg a bulizás is, csak ők nem szeretik csinálni, mert kényszernek érzik. Bulizni akkor jó, amikor az embernek nem kötelező jól éreznie magát, hanem spontán jön.

2. A férjed a felelőtlen? És te mi vagy, hogy hozzámentél 2 hónapos ismertség után? Hogy lehet valaki ennyire sötét? 3 és fél éve vagyok a párommal, nagyon szerelmes vagyok belé, de sajnos munka miatt még nem tudunk összeköltözni. Addig nem is fogok hozzámenni, amíg nem éltem vele egy fedél alatt legalább 1 évet, ez teljesen alap, mert lakva ismerszik meg az ember!

3. Könyörgöm tanulj már meg helyesen írni!! Fáj olvasni, amit írsz! :S

4. Az alatt a kemény 2 hónap alatt volt munkája? Vagy most miért vagy meglepve, hogy te tartod el? Kitalálom: most is ígérgeti, hogy majd szerez munkát, de közben egy álláshirdető portált sem nyit meg...Ez már tényleg komoly probléma, de ezt is látnod kellett volna még az elején, ha jó emberismerő vagy, továbbá ha nem vakított volna el a kezdeti láng. Tudod pont a kezdeti láng miatt kellett volna várni az esküvővel, ilyenkor ugyanis az ember még mindent rózsaszínben lát, és a rossz tulajdonságokat a legjobb emberismerők sem feltétlenül veszik észre.

Ha tényleg nem keres munkát, és tényleg ennyire nem bírod tolerálni, hogy ő nyugisabb életet akar élni, nem olyan pörgős, mint te, akkor nem kérdés, hogy ott kell hagynod.

Annyit azért becsülök benned, hogy nem akarsz neki gyereket szülni ebben a helyzetben, legalább ezt beláttad...

2010. dec. 19. 22:01
 45/46 anonim ***** válasza:
Az tényleg nem élet, ha valaqki egész nap az ágyban fekszik. Nagyjából egyet is értek veled, csak azt nem értem, miért mentél hozzá. Én vagy elválnék, vagy segítenék neki megváltozni, hogy ne ágyban fekvős legyen. Elválni könnyebb, ha segítesz neki kijönni a depressziójából (ők szoktak egész nap dögleni), az viszont nagyon szorosra fűzi a kapcsolatotokat.
2010. dec. 20. 18:13
 46/46 anonim ***** válasza:
Szexelni akár.... Nem is tudom, mi mikor voltunk utoljára együtt :)
2015. szept. 29. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!