Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Javulhat ez még? 1 honapos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Javulhat ez még? 1 honapos házasság után hanyatt homlok menekülnék

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 20:01
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
59%

Ha ilyen hülye voltál, hogy hozzámentél, válj el.

Szerencsétlen férjed jobb nőt érdemel!

2010. dec. 11. 12:21
 32/46 anonim ***** válasza:
72%

Te meg ne mondd nekünk, hogy 2 hónap kapcsolat után normális férjhez menni úgy, hogy nem ismered a másikat, gőzöd nincs a rossz szokásairól, nem egyeztetek meg a gyerek kérdésben, a hosszútávú tervekben stb

Te is egy olyan nő vagy, aki a filmekből tanulta az életet és a szerelmet? ott történnek a dolgok úgy, hogy hosszas szenvedés után összejönnek, majd idő hiányában azt persze már nem mutatják, hogy mikor miben hogyan egyeznek meg a felek, csak azt, hogy lám szép az esküvő! Kicsit gondolkodni kellett volna! mégis mit gondoltál, hogy miről szól a házasság? családról, gyerekekről, két ember érzelmi, szexuális, gazdasági szövetségéről. Te ezeekt mind kiütöd! Akkor meg nem értem, hogy minek mentél férjhez! A házasság nem az esküvőből áll! És ha el tudtok menni nyaralni, utazni, szórakozni, akkor nem csak minigarzonra kell hogy fussa! és a gyereket mért csak neked kéne eltartani?? nem közösen tartjátok el?!

Ej, szánalmas nő vagy, a h ázasságod is az - MIATTAD, és sajnálom a férjedet.

2010. dec. 11. 12:46
 33/46 anonim ***** válasza:
8 év együttlét után 15 évesen házasodtunk össze XDXDXD mondom komoly a csapat...
2010. dec. 11. 18:43
 34/46 anonim ***** válasza:

Ha nem akkarsz gyereket ne szülj menj el a dokihoz kérj gyógyszert, spirált, pesszáriumot...

Ha bulizni akkarsz szilveszterkor hát menj el, ha úgy érzed a párod felelötlen vállj el.

Nem értem minek mentél hozzá ha szerinted nem felnött felelőség teljes ember, most már mindegy is a válláshoz csak pár papir kell.

2010. dec. 11. 19:17
 35/46 A kérdező kommentje:
a házasság előtt megjátszotta magát.egész nap csak fekszik. mivel most is nagyjábol én tartom el öt, ezért a gyereket is nekem kéne.ja és alkalmanként 10-20 ezer ftos bulizásra, meg évi 1-2 utazásra telne spórolással de lakáshitelt nem tudnék bevállalni mert veszélyeztetné a megélhetést.
2010. dec. 11. 22:12
 36/46 anonim ***** válasza:

Előzőleg azt írtad, hogy "kajánk nincs" !!

Most meg azt, hogy bulizásra és évi 1-2 utazásra is telne.

Nincsen itt egy kis ellentmondás?

(Amúgy kié volt a lakás eredetileg?)

2010. dec. 12. 04:54
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha te tartod el ot, akkor rugd ki, milyen ferj az ilyen.

Viszont nem ertem hogy egyreszt azt mondod hogy keves a penz, kicsi a lakas, stb, ugyanakkor meg bulizasra meg szorakozasra utazasokra akarod elverni a penzt. Ezek luxusdolgok amikre akkor kolt az ember ha boven megengedheti maganak, nem pedig alapszuksegletek.

A gyerekdologban total igazat adok, amig a megelhetes nincs biztos labakon addig a legnagyobb felelotlenseg lenne.

2010. dec. 16. 08:03
 38/46 anonim ***** válasza:
57%
mekkora egy felelőtlen idióta vagy!
2010. dec. 16. 09:42
 39/46 anonim válasza:

Kedves kérdező:

Ha gondban van a házasságod,akkor beszéld meg vele lehetőleg nyugodtan és komolyan.Ha ő is meg te is megtesztek mindent,hogy megmaradjon ez a kapcsolat,akkor sikerülhet.

2010. dec. 16. 14:52
 40/46 anonim válasza:
semmiféle képpen nem kellett volna ilyen hamar férjhez menni. nehogymár te tartsd el a férjed mond meg neki ha gyereket akar elöbb teremtse meg hozzá a feltételeket. a bulizásról meg annyit hogy az ma már luxus sok embernek a megélhetéssel kell küzdenie és te irtad, hogy nincs mit enni.próbáljatok meg eggyütt othol bulizni eggy hónapos házasokként azért tudtok még ujjat mutatni egymásnak és szerintem az is jó buli lehet szilveszterre és olcsóbb.
2010. dec. 17. 08:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!