Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Javulhat ez még? 1 honapos házasság után hanyatt homlok menekülnék
21:22 Igazad van, csak az a baj, hogy ezt a csiszolódást inkább esküvő előtt kellene lejátszani. Hiszen felesleges úgy örök hűséget fogadni, hogy vagy kijövünk egymással, vagy nem..
2 hónapos ismeretség után összeházasodni pedig szerintem felelőtlenség, hiszen aki szerelmes, az egyáltalán nem tud objektívan gondolkodni a másikról vagy a jövőről. Szerintem egy ember, mire megtalálja a megfelelő partnert, számtalan 2 hónapos kapcsolaton esik túl, ami a 3.-4.-stb. hónapban futott zátonyra valami miatt. Mi lett volna, ha mindet elveszi?
21.30
Teljesen egyetértek. Csak sajnos itt már megtörtént a házasság, úgyhogy hiába mondjuk, hogy így, vagy úgy kellett volna. Ez már megtörtént, ebből a helyzetből kell a kérdezőnek és a párjának a legtöbbet kihozni, hacsak nem akarnak egy hónap házasság után elválni.
Azt írtad:
"Itthon akar lenni velem!"
"Még szilveszterkor sem akar máshová menni!"
"Gyereket akar!"
"Állandóan szexelne velem!"
Más feleségek, bármit megadnának, hogy a férjük ilyen legyen !!!!!!!!!!
Te tulajdonképpen mire számítottál??????
Kezeltessed magad, mert nagyon hülye vagy!
Komolyan, ez kamu. vagy gondoljátok, hogy van ennyire ostoba nő a világon?? Félretéve a kamu kérdést... az ilyenek ellen ki lehetne találni valamit... simán előírnék egy pszichológiai tanácsadást kötelezőként a jegyespároknak X alkalommal, ahol a pszichológus rávenné a feleket, hogy tényleg szembesüljenek a házasság felelős gondolatával. Akkor az ilyeneket tök simán ki lehetne szűrni, a felelősen döntőknek meg nem okozna semmi változást. Most komolyan, kérdező, azt állítod, hogy esküvő előtt sosem került szóba, hogy ő gyereket akar, és egyáltalán nem tudtad, hogy ő otthonülős és nem dúsgazdag? hogy választottál akkor? mi alapján? ránéztél, tetszett és rohantatok az anyakönyvvezetőhöz?
Szerintem válj el... jobb lesz a pasinak... megmented őt egy ostoba, önző feleségtől. Talál nálad sokkal jobbat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!