Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Javulhat ez még? 1 honapos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Javulhat ez még? 1 honapos házasság után hanyatt homlok menekülnék

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 20:01
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
31. lenne csak ö hülyesegekre költi meg itthon akar velem lenni kettesben.és romantikusnak tartottam az esküvöt évek óta szerelmes voltam már belé.
2010. dec. 10. 21:29
 22/46 anonim ***** válasza:
96%

21:22 Igazad van, csak az a baj, hogy ezt a csiszolódást inkább esküvő előtt kellene lejátszani. Hiszen felesleges úgy örök hűséget fogadni, hogy vagy kijövünk egymással, vagy nem..

2 hónapos ismeretség után összeházasodni pedig szerintem felelőtlenség, hiszen aki szerelmes, az egyáltalán nem tud objektívan gondolkodni a másikról vagy a jövőről. Szerintem egy ember, mire megtalálja a megfelelő partnert, számtalan 2 hónapos kapcsolaton esik túl, ami a 3.-4.-stb. hónapban futott zátonyra valami miatt. Mi lett volna, ha mindet elveszi?

2010. dec. 10. 21:30
 23/46 anonim ***** válasza:
45%
Miért, mit gondoltál, hogy összeházasodtok és akkor nem kell már szexelni? Még jóhogy szexelni akar. Egy házasságban ez alap. De ha te nem így gondolod, akkor tényleg váljatok el, és ne kezdj ki más férfival, mert valószínűleg az is így fogja gondolni.
2010. dec. 10. 21:49
 24/46 anonim ***** válasza:
48%
Minden kezdet nehéz talán még addhatnál pár hónapot a kapccsolatnak. Persze ha a párod alkesz, játékfüggő, vásárlás mániás, uszuik a kölcsönökben azzonal hagyd el, ha dolgozik, nem erőszakos, amúgy szereted akkor ne kapkodj.
2010. dec. 10. 21:50
 25/46 anonim ***** válasza:
54%

21.30

Teljesen egyetértek. Csak sajnos itt már megtörtént a házasság, úgyhogy hiába mondjuk, hogy így, vagy úgy kellett volna. Ez már megtörtént, ebből a helyzetből kell a kérdezőnek és a párjának a legtöbbet kihozni, hacsak nem akarnak egy hónap házasság után elválni.

2010. dec. 10. 22:52
 26/46 anonim ***** válasza:
33%
Ja, a 21.22 voltam.
2010. dec. 10. 22:52
 27/46 anonim ***** válasza:
92%

Azt írtad:

"Itthon akar lenni velem!"

"Még szilveszterkor sem akar máshová menni!"

"Gyereket akar!"

"Állandóan szexelne velem!"

Más feleségek, bármit megadnának, hogy a férjük ilyen legyen !!!!!!!!!!

Te tulajdonképpen mire számítottál??????

Kezeltessed magad, mert nagyon hülye vagy!

2010. dec. 11. 00:45
 28/46 anonim ***** válasza:
96%

Komolyan, ez kamu. vagy gondoljátok, hogy van ennyire ostoba nő a világon?? Félretéve a kamu kérdést... az ilyenek ellen ki lehetne találni valamit... simán előírnék egy pszichológiai tanácsadást kötelezőként a jegyespároknak X alkalommal, ahol a pszichológus rávenné a feleket, hogy tényleg szembesüljenek a házasság felelős gondolatával. Akkor az ilyeneket tök simán ki lehetne szűrni, a felelősen döntőknek meg nem okozna semmi változást. Most komolyan, kérdező, azt állítod, hogy esküvő előtt sosem került szóba, hogy ő gyereket akar, és egyáltalán nem tudtad, hogy ő otthonülős és nem dúsgazdag? hogy választottál akkor? mi alapján? ránéztél, tetszett és rohantatok az anyakönyvvezetőhöz?

Szerintem válj el... jobb lesz a pasinak... megmented őt egy ostoba, önző feleségtől. Talál nálad sokkal jobbat!

2010. dec. 11. 06:37
 29/46 anonim ***** válasza:
Gondolom, 31 évesen úgy érezte, ez az utolsó lehetősége férjre meg gyerekre. Csak akkor nem értem, mi a gond a gyerekprojekttel.
2010. dec. 11. 10:19
 30/46 A kérdező kommentje:
hogy egy minigarzonban lakunk felelőssegteljes gondolkodasu ember nem szül ide gyereket.és a férjem baromira gyerekes. és senki ne mondja nekem azt hogy szilveszterkor itthon ülni a legjobb meg soha sehova nem menni. Lenne rá pénzünk hogy szilveszterezni menjük ha nagyon akarunk.de ő nem akar ö egesz nap itthon tespedne. és senki ne mondja nekem hogy ez normális. miunden szabadidőjeben az agyban fekszik es ennyi. egesz hetvegen. persze ebben a kis lakasban nem is lehet mast csinalni de legalabb neha kimozdulnank . tegnap hivtam moziba de ö inkabb fekszik. szilveszter összes ünnep szerinte ágybanfekve kell tölteni. senki ne állitsa hogy ö a normális. a gyereket is annyira akarja de kinek kell majd eltartani? nekem. az én nyakamba akarja.
2010. dec. 11. 10:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!