Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan személyt (jogászt, ügyvédet) keresek, aki a nagyszülői kapcsolattartásokra szakosodott, és segítségemre lenne! Hogyan vehetném föl vele a kapcsolatot, és ki az?
Megkérdezhetem,hogy el van tiltva az unokájától?
Ezt találtam.
A személyes véleményem pedig az,hogy az ember próbáljon meg jó viszonyt kialakítani a gyerekeivel,és azok családjával.Mert jog az van,de a szeretetet nem lehet jogilag szabályozni.Ha az én szüleimet valaki bíróság elé cibálta volna,akár a láthatásom ügyében valószínüleg nagyon kivívta volna az utálatomat.
Minden jót kívánok.
Köszönöm segítségedet!Sajnos az én kislányomat húrcolják meg már lassan 1 éve a nagyszülők láthatás miatt,de
én nem akarom ezt engedni,mert a nagyszülők terhességemtől fogva idáig olyan dolgokra voltak képesek mind velem mind a kislánnyal szemben,ami túl megy minden határon!De eddig hiába volt minden próbálkozásom a Gyámügyön,csak falakba ütközök,de küzdök tovább!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!