Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esik rosszul, hogy a volt férjem is tovább lépett?
Keress mást. Nem bírom az ilyen exeket, mint te. Azért mert nincs pasid, azt gondolod jogod van a volt férjedet piszkálni, meg elvárni tőle bármit is?!
A páromat is folyton zargatja az exe, a mai napig édesgeti, bezzeg, amíg nem voltam, meg a közös gyerekünk, addig le se sz.rta.
Gyűlölöm azt a nőt!
Hagyd a volt férjed élni, ha már kirúgtad magad mellől!
Abszolút igazságtalan vagy, kedves utolsó!
Írtam én egy szóval is, hogy piszkálom a volt férjem, meg édesgetem? Meg hogy bármit is elvárok tőle? Én nem a férjed exe vagyok, nincs jogod ismeretlenül ilyen hangnemet megütni.
"Kirúgtam magam mellől"...cöcö micsoda megfogalmazás, valószínűleg a te férjed is előadta, hogy ő semmiben sem volt hibás, mindenért csak az ex...
Szégyelld magad.
Utolsónak nincs igaza...
Vannak normális "volt feleségek" is. Én is "ex" vagyok, de eszem ágában sincs a volt férjemet zaklatni. Pedíg van egy közös gyerekünk. Sosem hívogatom hogy ez van meg az van a gyerekkel... Sőt elmondom, nálunk pont az a helyzet, hogy az Ő élettársa piszkálja a gyereket hogy ilyen az anyád meg olyan... Utál engem ok nélkül! Úgy érzem féltékeny, csak nem tudom mire... Van már egy közös gyerekük... Úgyhogy az "új" pároknak is néha el kéne gondolkodniuk, én nem csak az exeket szídni....
Az meg, hogy egyenlőre kötődsz valamilyen szinten, az egy dolog. El fog múlni!
Utolsó vagyok.
Megütök egy másik fajta hangnemet, de elmondom neked, hogy szégyellni egyáltalán nem szégyellem magam. !
TE vetettél véget a kapcsolatotoknak, ergo lépj tovább, és verd ki a fejedből a volt férjed.
Ami az én páromat illeti, természetesen nem állította be magát szentnek, ő is hibás volt, hogy válás lett a vége.
A véleményem nem változott meg afelől, hogy továbbra sem bírom elviselni azokat az exeket, legyen az férfi, vagy nő, akik belekontárkodnak egy már új család életébe, és nem tudják elfogadni, hogy a "voltjuk" továbblépett.
Szia!
Kedves utolsó! Nem értem, hogy minek válaszoltál a kérdésemre, hiszen senki se kérdezte, hogy mennyire utálod a férjed exét, illetve azokat a nőket, akik belekontárkodnak egy másik család életébe.
Három hónapja élünk külön, azt hittem, továbbléptem már, ezek szerint mégsem. De nem tudom, milyen másik családra is gondolsz az esetemben.
A jóindulatú, kedves válaszolóknak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!