Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben hogy döntenél, visszamennél, adnál még egy esélyt?
Figyelt kérdés
Tegyük fel volt egy feleséged vagy férjed, akit nagyon szerettél, jó volt vele a szex is, emberileg is kedvelted, szóval minden stimmelt, és 5-6 évet voltatok együtt. Évekkel később kiderült, hogy a kapcsolat utolsó évében többször megcsalt, megalázott, majd szakított veled, elváltatok. Eltelt 5-10 év neki közben lett két gyereke, de mindketten egyedül vagytok. Te olyan helyzetbe kerülsz, hogy eladósodsz, elveszíted a lakásod, és nem tudsz sehova menni, se szülő, se barát, és van munkád, de 1-2 év lenne, mire valamennyire talpra állsz. Annyira eladósodtál, hogy legjobb esetben is utcán tudsz lakni vagy munkásszállón, amíg 1-2 év alatt nem szeded össze magad. Az exfeleséged vagy exférjed tudomást szerez erről, és felajánlja, hogy menj vissza hozzá, és cserébe adj neki még egy esélyt. Tegyük fel a vonzalom részedről is megvan, de emlékszel arra is, hogy megalázott, megcsalt. Hogy döntenél? Tegyük fel más lehetőség nincs. Inkább mész utcára, és marad tartásod vagy visszamész hozzá és neveled vele a gyerekeit, és bízol benne, hogy olyan lesz a kapcsolat, mint régen. Nem vagyok egyik helyzetben sem, csak érdekelne, ki melyiket választaná.tegnapelőtt 17:37
1/4 anonim válasza:
Jól kiröhögném, mert nálam visszaút nincs, ezt az exem mind tudják.
2/4 anonim válasza:
"Évekkel később kiderült, hogy a kapcsolat utolsó évében többször megcsalt, megalázott, majd szakított veled, elváltatok."
Olyan Isten nincs, de pénz se, hogy én ilyenek után közös légtérben legyek vele (ha nem muszáj - gyerekeket értve). Pláne nem jönnék vele össze szexre, kapcsolatra. Azért annyira kétségbeesett nem vagyok.
3/4 anonim válasza:
Visszamennék. De vissza kapná amit tett. Vissza mennék, hogy legyen hol laknom, ő abban a hitben lenne, hogy kapott még egy esélyt, de ahogy összeszedtem magam, azonnal lépnék is.
4/4 anonim válasza:
Nem mennék hozzá vissza. Nyeregben érezze magát a kiszolgáltatott helyzetemtől? Inkább nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!