Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerektartás visszamenőleg?
adott egy pár.
Néhány éve elváltak. Most úgy néz ki hogy újra összejönnek.
Váláskor az anyánál maradtak a gyerekek akik mentek külön lakásba. Az apa is külön lakásba költözött
Az apa gyerektartást fizet.
Most úgy néz ki hogy újra összejönnek, és talán összeköltözés lesz a dologból az anya nagyobb lakásában.
Úgy egyeztek meg, hogy onnantól úgy fognak menni a dolgok mint régen. Közös teherviselés, és a férfi nem küldi a gyerektartást.
A kérdés az lenne, hogy ha netán megint szétmennének, akkor az anya követelheti visszamenőleg a gyerektartást, arra hivatkozva hogy a férfi x ideje nem fizetett semmit.
Hivatalosan nincs nyoma az összeköltözésnek, az apa nem jelentkezne át az új címre.
Vagy ennek mi a menete? Le kell ezt valahol jelenteni hivatalosan hogy nem fizet az apa gyerektartást mivel újra együtt élnek? (nem , nem lesz új esküvő)
nem, nem vagyunk ügyvédek. (irónia)
Csak gondoltam megkérdezem itt , hátha volt már itt valakinek ilyen tapasztalata.
köszi 1-es
Ha hivatalosan tartásdíj van megállpítva, akkor azt nem fogja semmissé tenni valami aláfirkantott papír.
AMúgy meg nem értem. AZt a pénzt úgyis a gyerekkel kapcsolatos kiadásokra megy. Csak egyik zsebedből rakod a másikba?
Fizesd továbbra is papíron és a gyerekre fordítjátok és közös költségekre.
8-as..
Nem egyik zsebből a másikba menne.
Teszem azt fizetek 100 ezret per gyerek most.
Összeköltözünk. A 100 -at elkölteném boltban, számlákra stb. 1 év után szétmennénk. És Ő jönne hogy fizessek ki 100 ezret * 12 hónapot mivel hivatalosan nem fizettem az elmúlt évben, holott már elköltöttem rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!