Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudtátok végigcsinálni a válást lelkileg, ha még nincs gyerek?
Figyelt kérdés
Szeretem a házastársam, de nem vagyok szerelmes. Folyton megtetszenek mások. Nagyon sok dolog idegesít benne, azt hiszem, kiszerettem belőle. Sajnos az édesanyja is ássa a kapcsolatot, nem kicsit. Én nagyon besokalltam. Tisztelem őt annyira, hogy nem csalnám meg, egyenes akarok lenni. Félek, hogy ezt már nem akarom helyrehozni, bűntudatom van, hogy már nem vagyok szerelmes. Hét éves a kapcsolat. Azért házasodtunk össze, mert azt hittük, már minden így marad. Boldogtalan vagyok. Kérem, aki tud, segítsen nekem, akár üzenetben. Már keresek pszichológust is, aki tud lelkiekben segíteni ezen.dec. 8. 12:26
1/5 anonim válasza:
Azért sokkal nehezebb gyerekkel elválni. Így legalább csak magaddal kell törődnöd, nem pedig azon idegeskedni, hogy az ex és családja ellened neveli a gyerelet.
2/5 anonim válasza:
Csok babaváró hitelt gondolom felvettétek! Be várjatok el, papíron maradjatok házasok és szulj az új pasinak gyereket.
3/5 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen közös hitelünk. Kizárólag az érzelmi részével van gondom. Szeretem, de ez nem szerelem, és emiatt bűntudatom van
dec. 8. 13:20
4/5 anonim válasza:
Segítenék, de sajnos nem tudok. Hasonló cipőben járok csak házasság nélkül. Én is szeretem még a páromat, csak nem úgy, ahogy kellene. És ez engem is bánt. Nem érzem már magam boldognak. Egyelőre félek lépni. Pedig tudok és szeretek is egyedül lenni, valahogy mégis olyan nehéz lezárni egy évtizedet...
5/5 anonim válasza:
Hidd el hosszú távon ezzel jár a párod is a legjobban, hisz így adsz neki esélyt találjon olyan valakit akinek ő kell. Te se ostorozd magad emiatt nem kell buntudatod legyen, neked is jár a boldogság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!