Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ismerősi körödben mi a legrövi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerősi körödben mi a legrövidebb idő, amíg házas volt egy pár?

Figyelt kérdés
Ismertek olyat, ahol egy éven belül volt válás? Mi volt az oka?
nov. 12. 19:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A ffi külföldön kapott munkát, gyorsan összeházasodtak a barátnőjével, hogy vele mehessen... csak hát még nem is ismerték igazán egymást, és hamar válás is lett a vége.
nov. 12. 19:50
 2/11 retektorta ***** válasza:
100%
1 év. Nem tudom, nem mesélték el, én meg nem kérdeztem.
nov. 12. 20:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én amikről tudok, általában talán a gyerek(ek)oviskorában van a legtöbb válás.

Első osztályban már az osztály 70%-a kb elvált szülők gyereke.

nov. 12. 20:16
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Az én ismerősi köröm ennél azért jobban választott. Nem is tudom mi volt a legrövidebb idő. Egyébként 44 vagyok, a férjem 49, szerintem ebben a korban is van egy ilyen válós hullám, már nagyok a gyerekek, lakáshitel kifizetve, anyagilag is megtehetik, kevesebb a visszatartó erő mint korábban. Mindkettőnk kollégái közt voltak akik kb ebben a korban váltak.
nov. 12. 20:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Többet is ismerek, ami kevesebb, mint egy évig tartott.

Az egyiknél a srác elmondása alapján a nő teljesen bekattant, saját elmondása szerint "feleségtudata" lett, és a kedves, szerény, visszahúzódó lányból egy valóságos hárpia lett, aki mindent is dirigálni akart a háztartásban - talán fél évig tartott a házasság.

Egy másiknál a faszi úgy gondolta, hogy ha már házasok, akkor őszinte lesz a feleségével, és elmondhatja neki, hogy a kapcsolatuk elején, még évekkel ezelőtt megcsalta őt. A hölgy nem díjazta. Hogy a házasság papíron meddig tartott, passz, de az esküvő után 2 hónappal már külön éltek.

Meg van még kettő, akikről csak hallottam, nem közvetlen ismerősök, úgyhogy ott nem tudom, mi történhetett.

nov. 12. 20:31
 6/11 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm ~5 hónap után vált. Fiatalon ment férjhez (19 évesen, szülőktől menekült), viszonylag friss kapcsolatban, ahol nem éltek előtte együtt korábban, és hát esküvő után összeköltöztek és hamar kiderültek az összeférhetetlenségek. Hogy-hogy nem.

Másik ismerősömnél nem tudom az okát, ~1 év után váltak el, vagy még annyi sem volt. Távolabbi kolléga volt (már nem dolgozunk egy helyen), szóval azért nem voltunk annyira jó viszonyban, hogy firtassam.

Minden más ismerősöm vagy most házasodott frissen, vagy már sok-sok éve tartanak a kapcsolatok, a válás az én környezetemben meglepő módon ritka, 2 másik párt ismerek, ahol végül elváltak, egyikük 13 év után, másik meg valami 20 után. És pedig még csak nem is vallásos vagy bármilyen szempontból "szektás" körben mozgok.

nov. 12. 20:47
 7/11 anonim ***** válasza:

Volt osztálytársam fiatalon házasodott, 20 évesen egy 30feletti pasihoz.

Előtte nem éltek együtt és összeköltözés után derült ki, hogy nem véletlenül Volt egyedül a pasi... szóval 6hónap sem volt és már váltak is

nov. 13. 05:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Ismerkedestol számítva 1 hónap!
nov. 13. 05:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Miután összejöttek rá 1 évre házasság. Közben már jött a gyerek. A házasságkötés után bő 1 év után válás.
nov. 13. 21:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Volt olyan ismerősi körben, hogy 2 azaz kettő hétig voltak házasok. Az esküvőn szép pénz jött össze, váláskor felezték, aztán annyi. Fiatalság, bolondság.
nov. 13. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!