Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyi volt a legrövidebb idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt a legrövidebb idő miután megcsaltátok egy új kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nem és kor is jöhet
2022. nov. 6. 01:41
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

1 év mulva mikor kozolte hogy legyünk csak szexkapcsolatban és nem tudja tervez e velem, én azt mondtam én nem leszek szexkapcsolatban és másnaptol már másik barátom volt.

Mindkét pasi ugy veszi, mintha en megcsaltam volna, pedog mondtam hogy hogy én ebbe nem megyek bele.

2022. nov. 6. 06:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem én, egyik exem, május vége felé összejöttünk, szeptemberben már volt neki mellettem másik barátnője is. Ez ha jól számolom, olyan ~3 hónap volt. Szóval olyan rettentő sokat nem húzta az időt :D
2022. nov. 6. 07:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam sem Én, a seggfej egy év után előszőr, aztán végig csalt míg együtt voltunk ami csak a végén derült ki teljesen. Útáltam magam érte, de nagyon.
2022. nov. 7. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Kb. 3 hónap
2022. nov. 10. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!