Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ért véget a szeretőddel való kapcsolatod?
Én 2x voltam jóban feleségekkel. Az egyik esetében csak baráyság volt, kollégák voltunk. A csaj amúgy is nyitott volt mindenkivel. Aztán nekem néha panaszkodott a férjére, de semmi félreérthetőt nem tett. Aztán az egyik szolgálati úton,egy rendezvényen kicsit ittunk és lefeküdtünk. Persze másnap egymáshoz sem szóltunk, kerültük egymást. Aztán később jöttek sms-ek oda vissza, hogy felejtsük el, de ne romoljon meg a jó kapcsolatunk. Na a valóságban ez már nem ment...nem is tudtunk egymás szemébe nézni. Kerültük egymást. Kár a barátságért.
A második ilyen szebben végződött. Otthagyta az urát és összejött velem.
Kolléganőmmel történt.
Ő egyedülálló volt,én házas.
Kb.fél évig tartott,előtte 5 évig szingli volt.Gondolhatjátok,hogy kívánta a szexet.
Aztán egyre többet akart tőlem,amit én nem tudtam megadni neki,mivel házas vagyok.Én szakítottam vele.
Azt mondta,hogy hetente 1x azért meglátogathatnám.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!