Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb legrövidebb út a vàlàsig?
Házat sajnálom a legjobban amiért a pasas megdolgozott. a nő meg csak odamegy, és tönkre tette.
Én ezért fogom majd átíratni a házat más nevére, ha házasodok, ne keljen ilyen hülyeségekkel foglalkozni ha a csaj le akar lépni.
A bíróság ebbe nem szól bele.
Vagy kifizeted a másik felet, és keresel egy adóstársat vagy eladjátok a lakást, kifizetitek a bankot, és mentek külön.
Tehát a bíróság nem szól bele mi lesz a lakàssal?
A lakást fent tudom tartani egyedül is, de ahhoz már kevés vagyok, hogy őt is kifizessem. Reméltem, hogy van valami más alternatíva is.
Elnézést az offért
"Házat sajnálom a legjobban amiért a pasas megdolgozott. a nő meg csak odamegy, és tönkre tette." Édesanyád mennyit költött rád? Én tényleg értetlenül állok az ilyen megnyilvánulások előtt, ismeretségi körömben a nők dolgoznak és mellette házimunkát is végeznek, gyereket nevelnek. Erre jönnek az ilyen xxx emberek, és kb. arcon köpik a saját anyjukat is. Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!