Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a legjobb legrövidebb út a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legjobb legrövidebb út a vàlàsig?

Figyelt kérdés
1éve közösen felvett hitellel terhelt lakásunk van. A házasságunknak vége, nem tudunk együtt élni tovább. Egy gyermek van. Ilyen esetben hogy dönt a bíróság? Mi lesz, mi lehet a közös hitellel?
2018. szept. 8. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
8%

Házat sajnálom a legjobban amiért a pasas megdolgozott. a nő meg csak odamegy, és tönkre tette.

Én ezért fogom majd átíratni a házat más nevére, ha házasodok, ne keljen ilyen hülyeségekkel foglalkozni ha a csaj le akar lépni.

2018. szept. 8. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A bíróság ebbe nem szól bele.

Vagy kifizeted a másik felet, és keresel egy adóstársat vagy eladjátok a lakást, kifizetitek a bankot, és mentek külön.

2018. szept. 8. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
1.: annyira szánalmas ez a logikátlan nögyűlöleted :D
2018. szept. 8. 21:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Tehát a bíróság nem szól bele mi lesz a lakàssal?

A lakást fent tudom tartani egyedül is, de ahhoz már kevés vagyok, hogy őt is kifizessem. Reméltem, hogy van valami más alternatíva is.

2018. szept. 8. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:
4 Ebben az esetben nincs. Kényszer értékesítés, ha nem vagy hajlandó a normál útra. De azt nagyon megszívod és jóval rosszabbul jársz, mint ha emberileg normálisan intéznéd. Ráadásul ilyen esetben tiéd az összes költség is ami az eljárással lesz.
2018. szept. 8. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:
79%

Elnézést az offért

"Házat sajnálom a legjobban amiért a pasas megdolgozott. a nő meg csak odamegy, és tönkre tette." Édesanyád mennyit költött rád? Én tényleg értetlenül állok az ilyen megnyilvánulások előtt, ismeretségi körömben a nők dolgoznak és mellette házimunkát is végeznek, gyereket nevelnek. Erre jönnek az ilyen xxx emberek, és kb. arcon köpik a saját anyjukat is. Undorító.

2018. szept. 8. 21:42
 7/7 A felhasználó ***** válasza:
A házasság.
2018. szept. 9. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!