Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom még nem vált el?
Na mesélek egy történetet:
Van egy ismerősöm 25 éve éltek együtt a feleségével. Viszonylag fiatalon kerültek össze, bár a férfinek már volt egy felesége mindezek előtt. Soha nem vált el. Összesen 4 gyerekük született az együtt élés ideje alatt. 25. évfordulójukat kitalálták, hogy esküvővel ünneplik meg.
Teljesen elfeledkeztek az évek során, hogy a hapsi még házas. Amikor bementek az anyakönyvvezetőhöz, hogy jelezzék házasági szándékukat, ő figyelmeztette őket, hogy van egy kis bibi.
Így a hapsinak első körben válni kellett.
Csak azért írtam le neked, csak puszta feledékenységről volt szó. Puszta lustaságról, semmi másról
Akkor szerintem meg is válaszolhatnád a kérdésedet saját magadnak. Nem? Még a netről is le lehet tölteni iratmintát a közös megegyezéses váláshoz ( [link] ) 12.000.- forintot csak össze tud kaparni, a max 2*félórás tárgyalást is végig tudja ülni.
Ezeket nyilván ő is tudja. Tehát nem akar válni, mert nem akar. Így egyenesen következik, hogy házasodni se szeretne....
Szerintem nem szeret tégedet.A volt feleségét szereti azért nem vált el tőle.
Lehet vele is él, csak te nemtudsz róla?Ha nem szeretné márt rég elvált volna tóle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!