Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsek, melyiket válasszam?
régóta házas vagyok,a szex az elején sem volt fenomenális,de a viharos ifjúságomban szeretkeztem eleget,azt gondoltam,már nem olyan fontos a szenvedély. szeretetből(nem szerelemből) és megfontoltan választottam párt,és nem is csalódtam.a kapcsolatunk 11 év után is szeretetteli és igazán jó,de a kezdeti "nem nagyszerű szex" mostanra szörnyű lett,és az utóbbi években szinte teljesen megszűnt. mivel nekem nem jó,ő sem akarja. sokat beszéltünk a problémáról,de a fő gondot,a méretkülönbséget sehogy nem tudjuk orvosolni. nekem évek óta van szeretőm,akivel pont ezt az űrt tudtam kitölteni,de ő most már komolyabbra szeretné fordítani a kapcsolatunkat,és talán én is. nincsen bennünk annyi közös,mint a mostani párommal,sőt teljesen különbözőek vagyunk,de az alapvonalakban megegyezik az életfelfogásunk. csodálatos vele a szex minden formája,még hat év után is,de pl. nem tudunk egy filmet közösen megnézni,mert annyira más az ízlésünk.megpróbálnám vele az új életet,de félek,hogy az ágyon kívül nem fogjuk megérteni egymást. egyszerűen igazságtalan,hogy az ember nem azt szereti,akivel jó szerelmeskedni. nem bírom tovább a jelenlegi helyzetet,és a páromnak is jobb lenne,ha méltó partnert találhatna helyettem(bár ő nem akarja),és a szeretőm is megérdemli,hogy válasszak végre,de nem tudom,miről mondjak le: a testi vagy a lelki gyönyörökről?
35 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!