Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan döntsek, melyiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan döntsek, melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

régóta házas vagyok,a szex az elején sem volt fenomenális,de a viharos ifjúságomban szeretkeztem eleget,azt gondoltam,már nem olyan fontos a szenvedély. szeretetből(nem szerelemből) és megfontoltan választottam párt,és nem is csalódtam.a kapcsolatunk 11 év után is szeretetteli és igazán jó,de a kezdeti "nem nagyszerű szex" mostanra szörnyű lett,és az utóbbi években szinte teljesen megszűnt. mivel nekem nem jó,ő sem akarja. sokat beszéltünk a problémáról,de a fő gondot,a méretkülönbséget sehogy nem tudjuk orvosolni. nekem évek óta van szeretőm,akivel pont ezt az űrt tudtam kitölteni,de ő most már komolyabbra szeretné fordítani a kapcsolatunkat,és talán én is. nincsen bennünk annyi közös,mint a mostani párommal,sőt teljesen különbözőek vagyunk,de az alapvonalakban megegyezik az életfelfogásunk. csodálatos vele a szex minden formája,még hat év után is,de pl. nem tudunk egy filmet közösen megnézni,mert annyira más az ízlésünk.megpróbálnám vele az új életet,de félek,hogy az ágyon kívül nem fogjuk megérteni egymást. egyszerűen igazságtalan,hogy az ember nem azt szereti,akivel jó szerelmeskedni. nem bírom tovább a jelenlegi helyzetet,és a páromnak is jobb lenne,ha méltó partnert találhatna helyettem(bár ő nem akarja),és a szeretőm is megérdemli,hogy válasszak végre,de nem tudom,miről mondjak le: a testi vagy a lelki gyönyörökről?

35 éves

2010. nov. 4. 15:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
nem mindig jó sajnos. férfiaknál is létezik,hogy aktusban nem érik el az orgazmust. a méretprobléma esetünkben a túl nagyot jelenti,amivel óvatosan kell(ene) bánni,de én a szenvedélyes,vad szerelmeskedést kedvelem,ez pedig szinte mindig fájdalmat okoz. egyébként pedig lényegtelen,hogy hölgy vagy úr a kérdés kiírója,nem értem,miért ezt próbálják néhányan megfejteni. és mellesleg a párom ugyanúgy élt másokkal nemi életet,de ez köztünk nem okozott feszültséget.egyszerűen csak elegem lett a nyitott házasságból,és talán szeretnék gyereket is,de a sors másik aljas húzása,hogy akit páromnak választottam,meddő.
2010. nov. 5. 13:58
 12/12 anonim ***** válasza:
pfff.Ez nekem elég furi sztori.De attól tartok én is hagynám mindkét kapcsolatot és keresnék egy olyan párt akiben mindkettő megvan.Nem tudom, hogy tudsz abban a tudatban lefeküdni a párod mellé, hogy az "imént mással voltál"?Nem is értem, hogy lehetséges ez.Egyiket sem szabad becsapnod és lásd be neked sem kerek a dolog.Még simán változtathatsz,mert nincs gyerek.Ez egy nagy előny ebben az esetben.Sok boldogságot!
2010. nov. 5. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!